Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (24/72) > >>

zorter:
Kapetane, ti si na potezu. Tvoja rec je zadnja.

Ljuba:
Za udruženje je dovoljno i 3 člana, pitao ja tamo gde treba. Statut svakako, šablon.
To je vrlo korisna stvar, može da se radi i uvoz plovila, motora, opreme...itd za članove, povezivanje sa srodnim organizacijama u inostranstvu, možda i za neku pomoć da se konkuriše preko, mogla bi da se formira i naša marina, dosta korisnih stvari samo da zaupremo.
A za čekanje na registraciju ne brinite... :blind:

Kapetan:
ok vreme je novac :) sto pre osnujemo grupu Gradjana to cemo pre poceti da se borimo za nasa prava...

barba jel mozes ti da prilagodis statut ?
scanirane licne karte saljite na autarh@gmail.com cim sakupimo 10 idemo da predamo papirem, skupstina moze na chatu :) dogovoricemo vreme mesto znamo :)

Kapetan:

--- Citat: iverko  28, 04, 2009, 22:39:01 posle podne ---Ma Udruzenje je ok, ali sad treba brzo delati.
Ja vise puta dao predlog, a niko ni reci o tome. Mislim da je to najefikasniji nacin.
Ali evo da malo elaboriram:
                                       veza - ne znaci mito i korupcija, mozda bude nepotizam, ali i ne mora;
                                       veza - ne znaci apriori nesto lose, vec moze da bude i prijateljstvo;
                                       veza - moze da da ono sto napisemo onima koji odlucuju;
                                       veza - moze da nas posavetuje i da kontakt (kome, gde, kad, kako, ...);
dakle u Srbiji veza je cool (cista logika).
Pozz.
--- Kraj citata ---

pa jel imas cvrstu vezu da promene zakon ?

Barba:
Prica o udruzenju je nastavljena na:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?PHPSESSID=4tq2ukjkg4n4tuk36mmpq4is33&topic=792.0

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju