Koliko dana je trajalo putesestvije? Ako znate, da li prilikom plovidbe kanalima ovom rutom postoji mogucnost da se negde prespava, (negde u blizini obale, a da nije sator
, a da ima gde da se ostavi camac)?
Nisam siguran da li si dobro postavio pitanje

ovog puta nam je tura trajala 6 dana, a isključivo iz razloga što nismo mogli da odvojimo više, ebaga mora i da se radi.... mi plovimo sporo, a želeli bismo uglavnom još sporije.
Elem, bolji podatak za tebe bi bio da je ovaj krug za neku mrvicu kraći od 300 km, a ti znaš kojojm brzinom se krećeš. Računaš i da kanalom nećeš baš moći da peglaš pun gas (nadam se da nećeš ni želeti) jer ćeš daviti pecaroše i sve živo oko sebe, štucaćete ti i gospođa ceo put... i vi a verovatno i bliža rodbina

, Dunavom, opet, možeš da peglaš ali nisam siguran da li se isplati... zavisi od vodostaja. Verovatno nema boljeg mesta na svetu od Kopačkog rita (i sa naše strane apatinsko-monoštorskog) kada je nizak vodostaj i reka gostoljubiva.
Što se drugog pitanja tiče, ako se odlučiš da pođeš tuda, naravno da treba da proučiš stacinoažu i napraviš sebi neki daljinar kanala, i obavestiš se šta treba preskočiti a šta nikako ne, jer dobar deo kanala , malte ne do Sombora je veštački vodotok, opasan visokim dolmama i nije preterano gostoljubiv.
Sad, ja nisam baš dobar izvor informacija za to gde se ima spavati u drugom redu pored vode

ali takvih mesta ima, pogotovo od ove godine kada je "vikedica- etno- u dupe ga metno" turizam u procvatu. Evo šta znam:
recimo kod Petrovca u malom kanalu, odma kod mosta ima kuća koja se izdaje, tačno prekoputa petrovačke čarde.
kod Odžaka, pre mosta ka Miletiću ima kafana u kojoj mislim (gotovo sam siguran) da ima i soba, jednom sam svraćao.
U Miletiću je bila plutajuća kafana ali je više nema, načuo sam da se sprama zamena, onda tu može da se ostavi čamac a spavanje bilo gde.
Sombor pretraži u airbnb ili tako nekako, tamo nema šta nema.
Posle Sombora se menja kanal, nema više vioke dolme okolo a kuće izlaze na samu vodu i tu je izbor mnogo veći.
Kod pontonca ima kafana Lepi Toma, tamo ima soba ali nije mi neka pozicija.
U Bezdanu, Šebešfoku, Korlatošu i Kenđiji se izdaje milion vikendica, kuća, ima i kamp, na većinu pristaješ direktno.
Imaš čardu Šebešfok (nekad se zvala i kod Srećka, a sad ju je preuzeo Pikec) tamo ima i bungalova.
U Baračkoj kod Pikeca imaš takođe gostinsku kuću a ima i more vikendaja na iznajmljivanje.
Nizvodno Dunavom imaš Apatinsku marinu sa sve smeštajem, a ima i nekih alternativa
U Bačkom Novom Selu imaš hotelčić u hagli, Nećkova čarda trenutno ne radi, a ne radi ni onda druga nizvodno (iako deluje da je letos radila)
U Palanci nema šta nema.
...
Nadalje si već bio koliko sam ispratio.