Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Regata V V 2011

<< < (4/9) > >>

Vuk:
Što se tiče prohodnosti DTD kanal je prohodan 100%, nema sprudova, plićaka niti trave bar za sada (držite se sredine), do regate veruje da je i neće biti. Svraćate u Klek gde vas dočekujemo i organizujemo vam program, možda kulturno-umetnički, turnir u odbojci za regataše, kuvanje riblje čorbe i još svašta nešto to je na meni i još na par ljudi koji vole vodu da vam priredimo. Trave ima samo u  Kleku, posebno na mestu gde ćete da pristanete ali se to danas 16. juna podvodno kosi i neće biti problema! Dubina ne mestu pristajnja je oko 1-1.5m i verujem da neće biti problema. Dolazite u ponedeljak, sve prodavnice rade ako nekom nešto zatreba, naravno radiće i ambulanta i pošta. Eto to je ukratko, ja lično jedva iščekujem da upoznam ljude sa foruma i organizatora regate, ako neko želi moj čamac je na raspolaganju i može da skija na vodi koliko hoće.
Vidimo se 27. juna!

leptirica:
He he he..
Puno posla oko organizacije.. Ostalo nam jos svega nekoliko dana.. Prijavilo se nesto manje od 90 ladja i nesto preko 200 ljudi! Sastanak cemo organizovati u utorak ili sredu (verovatnije) uvece oko 6 na istom mestu. Zvacemo svakog pojedinacno da obavestimo.
Koliko vidim i cujem neki su vec krenuli i cekaju nas u Titelu u sledecu subotu.
Pozdrav svima i vidimo se uskoro! :)

Kapetan:
evo ga info sa FB-a

SASTANAK REGATASA! Obavestavamo sve regatase da cemo u sredu, 22. juna 2011, imati sastanak u 18 h na NREK "Liman". Dodjite!

leptirica:
Kapetane,
brzi si od mene :)
Svaka cast!

ПЕЦОВ:
krenula regata. http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/sa-ribarca-krenula-regata-voda-vojvodine_260694.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju