E, ovako treba... > Restauracije
Jovo nanovo,ili Hogarove muke
andrijapajic:
Ovih dana smo merili neke brzine, i ovaj kalkulator je ispao prilicno tacan, sta znam, tacnost u okviru 20% recimo. Brodic 7,5m sa 50ks i sa 15ks, smederevac od 6m sa 2ks i 15 ks. Jedino gde mi se nije poklopilo jeste moj gliser, koji se nesto vuce, ali je u petak elisa proklizala sasvim tako da verovatno ni pre toga nije bila sasvim ok, a takodje pretpostavljam i da u duplom dnu ima vode, ali to ce sve sacekati par dana da konacno dovrsim projekat katamarana, o tome u drugim temama za koji dan.
HOGAR:
Mossi hvala :drinks:,Andrija,kalkulatori su opsti,a ima mali milion resenja korita,svako brodogradiliste nesto prcka od postanka brodogradnjeIpak,ti dijagrami i racunanja imaju smisla jer je vecina korita jako slicna.Ali,evo katamarani i trimarani,veliki brod pici sa manjom snagom.Otvori temu,katamaran je i moj prvi izbor :good: ,al ulete u ovaj camac :smile: Janeau motorni katamaran,pa nek ide zivot P.S. jos da neko zna da ga napravi i ovde,ihaaaaaj :drinks:
Barba:
Eto ti ga sad. Nije ti dosta sto imas ovu lepu i brzu ladju. sad bi hteo katamaran i to neki sega mega. :)
HOGAR:
A Mossi,da ne zaboravim.Kad smo ga vadili iz vode mislim da se niko nije tako usr'o,kao ja,da li je to to korito koje sam hteo ili ne i u kakvom je stanju,more idi begaj.Imao sam vise srece nego pameti,plehani camac se u pravilu ne kupuje dok mu ne vidis stomak,al ajde.Dvesta evra vadjenje,pa zagledas na miru,bre,a ne ko ja,da se srusim od stra :heat:
HOGAR:
Barba :lol: :lol:,camdzijsko prokletstvo,uvek mi fali :lol:. A sad bez sale,mogo je da bude maaalo siri.Kako matorim to mi je sve vise vazniji komoditet,jebi ga,a o katamaranu vec duze vreme sanjam,i uzivam na njemu sve :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju