Autor Tema: Susreti nas forumasa  (Pročitano 28867 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
Odg: Susreti nas forumasa
« Odgovor #30 poslato: 16, 05, 2009, 11:17:35 pre podne »
...jel se to kombi nadje kad se oce...
                 pozdrav

Ovaj i jeste u kombinaciju za dolazak kod tebe. Jedino je problem sto meni treba ceo dan, a i njima stalno nesto treba. No verovatno ce se naci kompromis.Pozzzzzzzz

jel ovo drveni camac?

Nije kapetane. Poliester ali preko metalne konstrukcije, sto mi zovemo armirani poliester. Pozzzzzz :good:

Van mreže zorter

« Odgovor #31 poslato: 16, 05, 2009, 13:04:24 posle podne »
Kao sto obecah, evo kako izgleda u potpunosti.

Van mreže ПЕЦОВ

• Veliki Rovac
  • ај на ВОДУ
« Odgovor #32 poslato: 16, 05, 2009, 15:16:41 posle podne »
uf al ce biti frka za izbacivanje vode
 :download:

Van mreže ПЕЦОВ

• Veliki Rovac
  • ај на ВОДУ
« Odgovor #33 poslato: 16, 05, 2009, 22:16:33 posle podne »
ha ha kakva sala.kakvu uplatnicu?na koju adresu ti je poslase?ha pa to je skoro nneverovatno!!!

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #34 poslato: 16, 05, 2009, 23:55:12 posle podne »
na onom forumu su me proglasili za brokera dilera i profitera samo zato sto sam poslao foto oglas za pentu.i naravno poslali uplatnicu na 5000 din.kod nas je sve jos fala bogu dzabe

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jel si platio  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #35 poslato: 17, 05, 2009, 00:14:03 pre podne »
trik je u tome da je ovo NAS forum a ne NECIJI ....

nego zoki uzeo sam rib mali oko 2,5 metara

treba mi :

motor do max 35 kila tezine i 10 konja... imas li sta ?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #36 poslato: 17, 05, 2009, 03:12:47 pre podne »
ma nisam platio naravno.bojim se i da se konektujem- na vodi-bojim se naplatice mi nekako.poslacu administratoru mejl sa uplatnicom da vidite kako ne treba da izgleda sajt.vidimo se 24-og na protestu.dolazim iz st banovaca da pomognem  u ime ljudi koji se bave samogradnjom.nidzo,imam samo jednu 4-taktnu volvo pentu 9.9 ks koja se ne oporezuje.650e sa papirima,ali je sjajna.do koliko para da trazimo nesto.koliko si platio rib-a.i meni treba tako nesto za c.goru kad idem na ronjenje,da se sklonim od kupaca

evo je slika dole samo moj nema ovu zadnju dasku ali te su dimenzije ... a link ka sajtu proizvodjaca ovde http://www.brigboats.com/falcon-tender.html
koliko je teska ta volvo penta cizma duga ili kratka ?

ja sad planiram da mu do septembra skrpim neku mini mrikolicu i da ga teram za grcku da malo secem talase ... inace sam danas stavio banetovih 6 konja i camac polete :)

cena je bila 600 evra

Van mreže Bane

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #37 poslato: 17, 05, 2009, 20:33:36 posle podne »
Kapetane prvo pumpu pa ondak motor :shout:
Duško Radović: Pametni i skromni ljudi neće ono što ne mogu. Zato se drugima čini da oni mogu sve što hoće.

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • BG-509C
« Odgovor #38 poslato: 17, 05, 2009, 21:13:23 posle podne »
kapetane gde si to pazario???? cena je vise nego povoljna...
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • BG-509C
« Odgovor #39 poslato: 17, 05, 2009, 21:31:42 posle podne »
meni treba mali do 2 metra. za pomocni camac.
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže Outboard Master

• Savski dupegric . Kratkorepi
  • caos
« Odgovor #40 poslato: 17, 05, 2009, 21:58:21 posle podne »
ma nisam platio naravno.bojim se i da se konektujem- na vodi-bojim se naplatice mi nekako.poslacu administratoru mejl sa uplatnicom da vidite kako ne treba da izgleda sajt.vidimo se 24-og na protestu.dolazim iz st banovaca da pomognem  u ime ljudi koji se bave samogradnjom.nidzo,imam samo jednu 4-taktnu volvo pentu 9.9 ks koja se ne oporezuje.650e sa papirima,ali je sjajna.do koliko para da trazimo nesto.koliko si platio rib-a.i meni treba tako nesto za c.goru kad idem na ronjenje,da se sklonim od kupaca

evo je slika dole samo moj nema ovu zadnju dasku ali te su dimenzije ... a link ka sajtu proizvodjaca ovde http://www.brigboats.com/falcon-tender.html
koliko je teska ta volvo penta cizma duga ili kratka ?

ja sad planiram da mu do septembra skrpim neku mini mrikolicu i da ga teram za grcku da malo secem talase ... inace sam danas stavio banetovih 6 konja i camac polete :)

cena je bila 600 evra

2,5 m camac sa 10 ks  :taunt: :taunt: za tu kombinaciju ti treba dozvola za oruzije a ne za upr. camaca...  :dance1: mnogo je to za taj rib, dosta je tu i neka 4ka

P.S ide li ko od vas ovog leta na more u CG ??  i koliko kosta vinjeta-permit za 1 mesec za camac?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #41 poslato: 17, 05, 2009, 23:00:45 posle podne »
@esspresso u galija nautici kod ratke ali mi se cini da je mali za celu familiju posto mi nisu dali pumpu ne znam nisam probao ...

@outboard master ... i meni bilo cudno al pice max 35 kg i max 10hp

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #42 poslato: 18, 05, 2009, 00:41:58 pre podne »
ma 10 ks ce da ga glisira,samo je vazno pravilno rasporediti tezinu u tako malom camcu.morska voda je drukcija od pitomog dunava i save.ima tezinu i gustinu.2.5m je za more igracka.talasi su mnogo veci .tu bas treba gledati u nebo.zacas se okrene vreme

stavio sam Banetov Evinrude 6 ... na minimalnom gasu ga je izglisirao , a preko pola gasa nisam smeo :) steta sto je bio izduvan i sto je duga osovina...

Van mreže SALE NB

« Odgovor #43 poslato: 18, 05, 2009, 00:46:07 pre podne »
Ovo nije u redu! Vi se ovde raspričali o nekom gumenjaku, a ovo je tema " Susreti nas forumaša" !!!!  :taunt:

Ovde treba da se pišu neke druge stvari. Npr. kako smo danas otišli do Gavrine ade i posetili Zorana022 u njegovom novom kampu, i usput, onako, malo nahranili komarce!
I tako dok su oni uzimali danak u krvi - ali BUKVALNO!!!, forumaši su se družili! :good: :smile: :drinks:  
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #44 poslato: 21, 05, 2009, 23:28:06 posle podne »
Kapetane ne beri brigu. Juče su mi u goste dok sam bio usidren kod Grocke došli brat i njegova dva sina. Ni jedan laksi od 80 kg. Brat 110. Otišao sam po njih i sa onim motorčićem koji si video ih sve odjednom prevezao do čamca a bio sam usidren kod Gročanske ade. Čamac nije ni malo potonuo a išao je kao i kad sam sam u njemu. Znači, 4 odrasle osobe bez problema.

danas smo bane i ja usli u camac i bilo mesta za jos jednog  sigurno... inace stavio sam 8 konja Jamahu kratka cizma ... LETI!!! isao je preko 30km na sat