E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Anker
Pera GARMIN:
BAS ide odlično, poludeplasmanac koji sa 60HP pristojno izglisira, a sa 90HP ide 47-50 kmh i ne oseća previše opterećenje (broj putnika)! Sa 25HP je izuzetno ekonomičan za deplasmansku vožnju.
Iako se meni lično raspored prostora na tom čamcu i dalje ne sviđa, to je čisto subjektivno mišljenje. O kvalitetu izrade ne bi trošio reči, već sam pominjao...
Na Dunjinoj prvoj komšinici su za zimu planirani radovi na "orebrivanju" između dva kalupa krova, kako bi se krovna konstrukcija učvrstila i sam krovio dobio neku funkciju osim estetske i meteorološke. Punjenje pur penom u spreju se nije pokazalo kao baš pametna ideja...
HUMMER:
Poznajem dugo vlasnika pomenute radionice i mogu Vam preneti pozitivna iskustva u radu sa njim posto poslovno saradjujemo oko njegove delatnosti. BAS 747 je izuzetno plovilo po karakteristikama a stvar je kupca kakva ce biti zavrsna obrada i kakva ce se oprema ugraditi a od toga i zavisi cena. Sta se sa Saletom dogovorite to ce biti ispostovano. Ostalo je sve rekla - kazala...
mesechar:
JA sam pregovarao sa jednim starim vlasnikom basa sli nismo mogli da se slozimo oko cene a i preorjentisao sam se na narvala mislim da ima vise mesta a od Sale vlasnik anker radionice mi je rekao da je ukupno napravio kako on reče pet šest Basova ...mislim da je narvala napravljeno puno više i da je kupovina BAS 747 vs NARVAL 820 već odlučena
Arsa:
:slow_en:
Ako nije tajna. Za koje parice?
mesechar:
nije tajna 2006 godište kompletno sa motorom yamaha 25 iz iste godine bez fishfindera frižidera ali pedantno sredjen tenda iscepana tj za zamenu na prikolci 15000e ali mislim da je to mnogo za 6,8metara na vodenoj liniji .Još jedna stvar koju sam našao kao zamerku ..upravljanje je iz kabine a nema ni jednog prozora na otvaranje,drugo iskorišćena je kupovna tuš kabina za prostoriju toaleta i to se vidi da je nakalemljeno bode mi oči i još je poluprovidno sa spoljne strane..treće krov kabine žvaće i navodno je za sunčanje pošto na palubi nema mesta za ležanje a i dupe kliza .. lepi tapacirunzi pedantna instalacija ,tepisi po podovima savršeni ,gomila boksova i pregradica kuhinjica baš lepa ali sve mikro pa pikolo..nema mesta za troje ni pod razno...
prilično podswća na qicksilver vikender od 6,8 metara
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju