E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Anker

<< < (5/7) > >>

STG:
Mislim da imas negde na site-u njegov kontakt,osnovna cena je oko 1300E... :telephone:
Ide brze i sporije,ali kada sam jedini na camcu(kako i volim) ide bas lepo :)

mesechar:
Razgovarao sam sa sadašnjim vlasnikom radionice Anker Saletom Bozokijem ovom Brodiću(mislim na Bas 747) on već duže vreme nije radio ni jedan komad ali bi prihvatio narudzbu sa rokom izrade od 90 dana.Oni se sad više bave reparacijom  čamaca i sveo se na mali broj radnika.Cena ovog broda u kitu bi bila sa svim kontraplastikama 8500e golo korito sa prozorima . Ima li neko kakvog iskustva sa ovom ladjom cena približna narvalu mada je on duži za oko metar a i sendvič tehnologija nadogradnje je u njegovu korist.Hoću reći narvalova nadogradnja je ispunjena industriskom poliuretanskom penom vakumski utisnutom izmedju slojeva dok su polutke na basu shuplje ili delimično popunjene penom u spreju.
Ima li ko kakvog iskustva sa ovim jednodnevnim kruzerom simpatičnog dizajna?

Misha D:
Anker duze vreme nije koristio kalup za taj brod i video sam ga pre 3-4 god da stoji u zabacenom delu kod Mladjine radionice u Novom Sadu. Narval ima kakvu-takvu serijsku proizvodnju,a samim tim i vecu sigurnost postovanja garantnog roka. Negde na portalima sam video da se prodaje jedan BAS pa okreni vlasnika i pitaj za iskustva.

mesechar:
ma zvao sam ga ali nije objektivan ,prvo zato sto ga prodaje a drugo,prijatelj je sa vlasnikom  :pleasantry:

HOGAR:
Kakva mu je cena ne cudi me da je ugasio

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju