Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Dobar dan
bak:
Vikend je prosao u udarnickom radu (citaj smirglanju :lol: ) i rezultati su vidljivi! Jedna pokvarena brusilica, 100000 potrosenih kalorija, milijardu puta receno da je peskiranje vise nego jeftino :lol: i camac osmirglan do lima! Ponegde je sijao kao inox! Nadvodni deo i iznutra ofarban Piturinom osnovnom epoksi za nadvodni deo, dvokomponentnom.
Podvodni deo je ostao neofarban, ali je zasticen antirostom, sledeci vikend akcija prevrtanja camca na bok i smirglanja i farbanja dna i sa strane osnovnom bojom za podvodni deo. Posle toga udaramo glanc, i tendu, i enterijer, i.... :scare:
Bas smo zadovoljni uradjenim :good:
Posto ima malo onih "rupica" po dnu, ovde svasta nadjoh, pa mi ostade dilema: magnezijum ili cink anode i gde ih naci?
Znam da trebaju na "go" lim, u kontaktu sa vodom... ali koju od ove dve vrste i gde ih naci?
LSI, hvala u svakom slucaju, ali odradjeno smirglanje :good: Pricao nam je Zoki za tu firmu, valja znati za sledeci put. Moj muz je rekao da sledeci put sledi peskiranje, pa makar "leba ne jeo" . Nemam pojma sta mu bi :lol: :lol: :lol:
bak:
nakon duzeg vremena, farbanja, farbanja, pravljenja klupa i ostalih zezancija, problema kojekakvih, pretpostavljam da vecina zna o cemu se radi, camac je danas svecano porinut! :tenk: :yahoo: :yahoo:
Malo smo se provozali, na zalost kisa nam nije bas dala da vise uzivamo, zalili ga :lol: i sad smo konacno srecni!
Naravno da sam zaboravila da slikam :suicide: plavusa, tako da slike zavrsenog camca stizu ovih dana.
Danas smo ustanovili, da ono sto smo mislili da ceka neko drugo vreme, tj pare, nece moci da ceka, a to je tenda.
Imate li preporuku za nekog majstora, da nije skupo a da je ok?
Treba da se odrade tri strane krmene palube, svaka strana je oko 120x160 cm, okvirno! I kolko je odprilike cena, ako ima neko iskustva.
Dunave, drzi se, mi stizemooooo :slow_en:
deda:
Ako hoces kvalitet imamo Humera na sajtu a ako hoces jeftino Slavisa iz Batajnice cij ti broj sutra saljem!!
bak:
Hummera sam "snimila" i proucila odprilike cene, hajde da vidim i cene kod jeftinog, pa da vidimo, da li cena ili kvalitet.
Hvala za telefon, unapred
barbanesa:
Nek je sa srecom porinuce camca i dugo plovili sa njim.(mislim sa muzem i camcem).... :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju