Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Dobar dan
eni blue:
Bak jesi li kupio onu 8 tohatsu motor.
bak:
Mozda ga sutra pogledamo, sto? Ima nekoliko plavih camaca, javi se, tamo smo ceo vikend :drinks:
Qvin Meri Lici na slikama na koroziju, ali nije, vidi se uzivo, nego je neka gadna boja cigle osnovna ispod a zapeklaaaaaaa. Nema nigde na koritu spolja korozije, bilo je samo iznutra. Gde je to 50E? Trazim dva meseca i za te pare nisam nasla. Na sve to mi nemamo prikolicu, pa prevoz tamo, nazad....
namcor:
dobanovci petlja odnosno iskljucenje firma hopsi rade na sat sve zavisi odstanja camca
bak:
Jeste, znam za njih, ali nas kosta i slep sluzba :sorry: pa mu dodje skupoooooo.
Zvali smo i one sto dolaze sa malom masinom, 100E.
Sledeci put, kad se malo skupe parice, bice mu dobro i ovako neko vreme. Hvala na info
LSI:
Bak, ne sećam se da li sam Vama i Vašem suprugu poželeo dobrodošlicu kada ste se prvi put javili ali redovno pratim Vaše dopise.
Ne znam da li će biti od koristi ali evo još jedne informacije u vezi peskiranja.
Firma YUBEG se nalazi u Zemunu, pa Vam je to mnogo zgodnije nego da idete do Dobanovaca.
Pogon u kojem se peskira nalazi se na Batajničkom putu, u krugu nekadašnje firme "Geomašina".
Oni sa najsavremenijom opremom peskare i koriste i pesak i suvi led.
Cena rada sa peskom je 60 evra/sat, a suvi led je duplo skuplji.
Postoji mogućnost i da dodju kod Vas, na lice mesta sa svojom opremom - tada treba da im pokrijete troškove dolaska (svodi se na to da kupite kanister nafte za njihovo vozilo - količina prema predjenoj kilometraži).
Meni su juče obradili moj čamac od aluminijuma i ja sam veoma zadovoljan.
Za više informacija i za dogovor možete se javiti na:
063- 387 602 - Zoranu Djordjeviću - direktoru ili na kancelariju 011 316 95 73.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju