Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Скелеџијина прича

<< < (2/25) > >>

skeledzija:

--- Citat: odisej  21, 03, 2011, 12:10:59 posle podne ---Janči , u zoni koju pokriva kapetanija Titel ,stav je da sve što pluta a nije registrovano smatraju da je plutajuće stablo.Kada počne seča topola i vrba po koje stablo završi u vodi i otpluta.Registraciju plutajućih stabala niko nepotencira.Tvoj splav će imati status plutajućeg predmeta, kojih na našim vodama ima nebrojano( frižideri,gume flaše...)
Ako ipak odlučiš da se spuštaš do kladova javi i imaćeš pratnju mene moje sose i našeg OdisejaII.
Pa gde bi nam bio kraj kad nebi bilo želje za avanturom.Svi koji upražnjavaju ekstremne sportove prihvataju rizike koji su u odnosu na tvoju ideju mnogo rizičniji. :tenk:

--- Kraj citata ---
Hvala IKA.Sve su izgledi da  će avantura ostati samo san svoje nemirne duše.I možda blje da ostanem u svojoj močvari sa svim radostima unučića,koji smo iamli prethodnih nekoliko godina.A da sada spalim taj splav,nije mi krivo,ali neću da zagadim okolinu.

IKA:
Svima onima koji imaju mnogo skupa i mnogo lepa luksuzna plovila koja u marinama čekaju posetu svojih vlasnika po nekoliko nedelja,treba da pogledaju ovu temu i da vide šta je ljubav prema vodi,prirodi ,plovidbi.Šta čoveka čini srećnim i zadovoljnim.Bez gps ,radara,plotera ,mapa,i čuda nove ere.LJubav prema vodi ,prirodi uvek bi trebalo da je na prvom mestu,pa makar se ceo život vrteli na lokalnom terenu.
Janči moje najdublje poštovanje :drinks:

Bucho:
Skeledzijo, pokusaj da negde na ovom forumu pronadjes temu sa Drinske regate. Da vidis od cega su sve ljudi pravili splavove. Pocev od plasticnih flasa pa do kamionslih guma (unutrasnjih). Samo uvezu kanapom i poplocaju daskama i spuste se niz Drinu preko brzaka i uzivaju. Tvoj splav je remek delo za njih. Prema tome plovi i uzivaj, samo oprezno kada su deca u pitanju..... :drinks:

skeledzija:
Hvala svima na savetima,upozorenjima na opasnost.Pre svega je i za mene bezbednost najvažnija.
  Ovo nije fotošop,to sam ja i supruga sa unučićima,loša slika (od komšije),ali se vidi da svi imaju prsluke.A za mene nije ni šteta.A ova makina je osim čamca homemade,sa 24 ks motorom ( Citroen- Dyane)

LSI:

--- Citat: skeledzija  21, 03, 2011, 17:08:50 posle podne ---Hvala svima na savetima,upozorenjima na opasnost.Pre svega je i za mene bezbednost najvažnija.
  Ovo nije fotošop,to sam ja i supruga sa unučićima,loša slika (od komšije),ali se vidi da svi imaju prsluke.A za mene nije ni šteta.A ova makina je osim čamca homemade,sa 24 ks motorom ( Citroen- Dyane)

--- Kraj citata ---

Zoke, evo ga još jedan sa propelerom!

Skeledžijo, svaka Vam čast! Uživajte i dalje ali opreza nikad dosta...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju