E, ovako treba... > Elektronika
Pomoć pri kupovini Humminbird Fishfinder sa SI i DI tehnologijom
Kapetan:
http://www.google.com/search?q=998c%20SI&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
od 1472 pa na dalje, ali naravno sa pola tih adresa ne buh nikada narucio .... pokusao sam amazona oni daju za 1600 i nema skrivenih troskova, ali crvc... nece da salju u srbiju ... :good:
zar nije bilo negde blize nemacka , britanija ???
Kapetan:
imas ti pravo svi "provereni" prodavci imaju jaku cenu samo neki cudni imaju sitnu cenu...
cabelas je oko 2000 usd...
milosh:
Amazon najjeftiniji je bio 1760 USD kada sam ja to kupovao u maju, ali ovaj je ispao malo jeftiniji na kraju. I treba praviti razliku jer imas razliku između ovog modela i onih koji imaju u nastavku CHO (to su samo kontrolne jedinice bez sondi), pa na to moraš da dodaš sonde, kablove i sl. Mnogi to u svojim reklamama uopste i ne kazu, nego tek kada krećeš da poručuješ vidiš.
U Evropi nemoj ni da pomišljaš da kupuješ ovako nešto, to košta oko 3000 EUR-a :diablo: Nisu uopšte normalni.
A Google je sa tom svojom glupošću napravio ozbiljne probleme, jer su ljudi naručivali od nepostojećih prodavnica - slao sam mejlove različitim tim on-line prodavnicama koje prodaju sa 1400 USD, i niko mi se nikada nije javio. Išao sam na siguricu
Kapetan:
--- Citat: milosh 15, 07, 2011, 19:13:26 posle podne ---Amazon najjeftiniji je bio 1760 USD kada sam ja to kupovao u maju, ali ovaj je ispao malo jeftiniji na kraju. I treba praviti razliku jer imas razliku između ovog modela i onih koji imaju u nastavku CHO (to su samo kontrolne jedinice bez sondi), pa na to moraš da dodaš sonde, kablove i sl. Mnogi to u svojim reklamama uopste i ne kazu, nego tek kada krećeš da poručuješ vidiš.
U Evropi nemoj ni da pomišljaš da kupuješ ovako nešto, to košta oko 3000 EUR-a :diablo: Nisu uopšte normalni.
A Google je sa tom svojom glupošću napravio ozbiljne probleme, jer su ljudi naručivali od nepostojećih prodavnica - slao sam mejlove različitim tim on-line prodavnicama koje prodaju sa 1400 USD, i niko mi se nikada nije javio. Išao sam na siguricu
--- Kraj citata ---
da da apsolutno podrzavam i ja bih isto tako uradio, btw koliko su te izasle dazbine ?
danas sam bas podvukao crtu i nije strasno ... evo ga link :
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=7915.msg86748;topicseen#msg86748
milosh:
Dažbine prema Srbiji - ništa :pogranichnik:
Kao što rekoh, imam ljude tamo :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju