E, ovako treba... > Restauracije
Transformacija elana 401 u malog fishermana.
ALBATROS:
--- Citat: petar_kozic 29, 03, 2011, 09:00:42 pre podne ---Albatros,
jedna stvar mi nije jasna.
Na jednoj slici se vidi da su raskomadali penu na komadice, a na drugoj slici se vidi celo dno od pene.
U cemu je fazon ?
--- Kraj citata ---
Gledao sam slike ponovo i nisam siguran na sta mislis.
ALBATROS:
Procitao sam Ignnjate vasu poruku vise puta kao sto i vi sami kazete.
Da sam radim camac pa i da se uvredim ali ovako sam prepustio profesionalcima.Tako da vase vidjenje stvari nije na mestu jer ako ne znaju u servisu koji radi godinama :this: kome cu onda da prepustim camac.
Ne znam cime se bavite ali sam vam zahvalan na komentaru jer sam ih prosledio majstoru u BIG BOAT u .Nemogu da ostanem reavnodusan!
Raspolozen sam da prihvatim predloge i kritike koje su na mestu.
Ali isto tako sam i raspolozen da osudim svaki pokusaj NE PROFESIONALIZMA.
DA NAPOMENEM JOS JEDNOM-
SERVIS KOJI MI RADI CAMAC SAM IZABRAO BEZ PREPORUKE I BEZ KONSULTACIJE DRUGIH
Koristio sam internet oglase!
Uskoro slike koje je inicirao IGNJAT i na tome mu hvala! :drinks:
Nadam se da ce sve ovo koristiti drugima u odluci URADI SAM
Mislim da sam jedini koji je pokusao u vise slika pokazati postupak restauracije !
Ignjat:
Da li je dovoljno samo otvoriti servis i sebe nazvati majstorom tj profesionalcem.
Da li bi majstor sebi dozvolio da ceo posao radi sa samo jednom vrstom mata, sa slika bih rekao da je u pitanju 400gr.
To je isto kao da ste otisli kod limara koji od materijala ima samo jednu vrstu flaha, jednu debljinu lima i jednu vrstu elektroda.
Elem, izvadio je penu, kazes bilo je vode, i to je OK ali zasto bar one camove letve nije isekao da lepo nalezu na dno a gornjom ivicom izlaze u ravan. Cisto drvo koje nije impregnirano tj kapsulirano pre ugradnje u laminat je veliko zlo. drvo je veoma hidroskopno, tezi da uvuce vlagu, vlaga ga siri i vrsi stalni pritisak na laminat. Sta se iz toga moze izroditi prosuditi sami. Krmena daska...nemam reci...umesto da samoj dasci obori ivicu ka krmenom zrcalu, oni sa istim onim matom radi laminat tako da pravi prazan prostor po ivici. Ostalo necu ni da komentarisem jer sam sve rekao u prethodnom postu.
Iskreno, da je ovo neko radio u SSM varijanti pa da covek razume ali bi problemi i dalje bili tu gde jesu...ali da takve greske pravi servis.
Ovim ne pokusavam da velicam sebe a koliko poznajem tematiku, prosudice oni koji se u istu i razumeju.
Pokusao sam da ti ukazem na greske a ne da te cinicno tapsem po ramenu i kazem "Bravo, super su ti odradili".
Toliko... :drinks:
IKA:
ignjate ne se sekiraj.Ja sam u prvim utiscima po čitanju teme primetio mnogo više neprihvatljivih grešaka ali sam se uzdržao od komentara.Par puta sam dobio po nosu jer sam dobronamerno iznosio loše stvari pa sam zaključio da je pametnije ćutati.Ti kao profesionalac nisi mogao oćutati i to mi je jasno. Jedino što ćeš na sebe sada navući brdo nezadovočjstva zbog opravdanih primedbi.
Na žalost u srbiji ima jako malo profesionalaca a more priučenih plastičara.
Nije lokal patriotska reklama , ali najveći broj plastičara koji znaju posao ima Titel.Svi su proistekli iz Premiksa sa dugogodišnjim iskustvom, ali je Titel provincija i ljudi se radije odlučuju za grad, iz samo njima znanih razloga.
petar_kozic:
--- Citat: ALBATROS 29, 03, 2011, 15:29:54 posle podne ---
--- Citat: petar_kozic 29, 03, 2011, 09:00:42 pre podne ---Albatros,
jedna stvar mi nije jasna.
Na jednoj slici se vidi da su raskomadali penu na komadice, a na drugoj slici se vidi celo dno od pene.
U cemu je fazon ?
--- Kraj citata ---
Gledao sam slike ponovo i nisam siguran na sta mislis.
--- Kraj citata ---
Na jednoj slici se vidi pun camac iskidane pene u komadicima, a na jednoj od sledecih se vidi majstor na zemlji sa celim dnom od pene.
Da li je pena sastavljana ponovo ?
Da li ce se vracati ?
To me interesuje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju