E, ovako treba... > Restauracije
Transformacija elana 401 u malog fishermana.
Ignjat:
Upravo je to ono sto pokusavam da objasnim pojedinima. Mada, najveci krivci za takvo stanje svesti su "nasi" proizvodjaci, koji daju tako glupa tj nebulozna objasnjenja, ne bi li pokrili sebe i svoje propuste. Ali, i sami kupci snose deo krivice jer slepo veruju proizvodjacima tj majstorima, po sistemu "pa on pravi camce, sigurno zna sta prica".
@bugi, sto se tice te pasare, samim farbanjem korita problem nije nesta, vec je, slobodno se moze reci, pojacan. Uvek treba izbegavati potpuno skidanje gelcota, osim u situacijama kada ne postoji drugo resenje. Izgreban, zaparan, pozuteo tj u nebitno kakvom stanju je gelcot, isti moze da se sanira tj reparira i da bude kao nov, i ne postoji bolja zastita GRP-a od gelcota. Kod te pasare licno bih trazio problem na drugom mestu.
maverick:
--- Citat: britva63 29, 03, 2012, 15:28:36 posle podne ---
--- Kraj citata ---
taj iz Bilja je malo jači majstor... tamburanje
[/quote]
Ma jok. covjek proizvodi 5 vrsta camaca i plasira svuda ( cak u Eu) cist nema pojma jh jh
[/quote]
kvaliteta je je iznimno losa, ako nešto ne promjeni ubrzo ce imati problem, ako te zanima dam ti broj kolega koje su kupile camac pa da vidis kako izgledaju nakon dvije godine
lp
maverick:
a britva izvini jesi li ti taj taj klošar iz Bilja sto radi camce... lol lol
britva63:
--- Citat: maverick 30, 03, 2012, 10:13:02 pre podne ---a britva izvini jesi li ti taj taj klošar iz Bilja sto radi camce... lol lol
--- Kraj citata ---
Ne nisam ja al ako ikad slozis camac ko ja onda se javi!!! jh jh jh
britva63:
--- Citat: maverick 30, 03, 2012, 10:10:29 pre podne ---
--- Citat: britva63 29, 03, 2012, 15:28:36 posle podne ---
--- Kraj citata ---
taj iz Bilja je malo jači majstor... tamburanje
--- Kraj citata ---
Ma jok. covjek proizvodi 5 vrsta camaca i plasira svuda ( cak u Eu) cist nema pojma jh jh
[/quote]
kvaliteta je je iznimno losa, ako nešto ne promjeni ubrzo ce imati problem, ako te zanima dam ti broj kolega koje su kupile camac pa da vidis kako izgledaju nakon dvije godine
lp
[/quote]
o tome nebi jer je te camce viđam na Dravi i nikad se nitko nije zalio,, dal su napravili nesto fush neam pojma,, al znam da na moj camac se nitko nije zalio a da sam dosta toga naucio na moru i od pravih majstora također,, zrcalo SE NEMIJENJA IZVANA (osim u iznim situacijama) to rade uglavnom ljudi kojima je lijeno odvajati nadgrađe od korita :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju