Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Vojvodjanske dozvole za 2011 godinu

<< < (4/6) > >>

Kapetan:

--- Citat: mossi  20, 03, 2011, 10:05:12 pre podne ---Naravno, a to je "ispod mosta" ?
Tako si naveo i nekom prethodnom postu.

Dozvola je original u to nema sumnje, ali nemaju pravo da je prodaju u Beogradu.
Znači da neko nešto muva na crno.

--- Kraj citata ---

Drustvo je iz Zemuna, Zemun je deo Beograda , iz cega sledi da IMAJU PRAVO da je prodaju ispod mosta jer se radi o legalnim radnjama ...

@dedi

slazem se u potpunosti... Sve bi bilo OK da Vojvodina vode nisu krenule autonomaskim principom, na sta bi licilo kada bih ja svima iz vojvodine naplatio prolaz na 1164 km ?

Ukoliko Vojvodine voda hoce da zastite riblji fond kojim gazduju , sto u potpunosti podrzavam , za to postoje drugi i mnogo bolji nacini od separatizma i sovinizma...

srsa:
Капетане, да ли та твоја војвођаанска дозвола има на себи серијски број? Уколико нема , неко се дебело омастио за паре, твоје и других купца.

mossi:
Ja sam Srbin Kapetane i inisam za separatizam, ali evo jedne sitnice "autonomaške":

SVE PARE iz SOMBORA, uključujući i komunalne takse za isticanje firme što je ČISTO LOKALNA taksa završavaju u Beogradu u Pop Lukinoj.  :suicide:

E sad, ako je Beograd Vojvodina...   :yahoo:

deda:
E sad cu sve da vas banujem!!Momentalno bre obustava ili zovem Sarkozija!!

Kapetan:
SRSA ima broj sve je bre regularno , dobijes i knjizicu kao clan ribolovackog drustva i slicno....

--- Citat: mossi  20, 03, 2011, 12:06:52 posle podne ---SVE PARE iz SOMBORA, uključujući i komunalne takse za isticanje firme što je ČISTO LOKALNA taksa završavaju u Beogradu u Pop Lukinoj.  :suicide:

--- Kraj citata ---

kakve bre veze sada ima lokalna taxa sa ribljim fondom ? to cemo da recimo kad sredimo ribolovni fond ja tu nista ne bih menjao za sada  :lula:

salim se naravno da novac treba drugacije da se raspodeli, ali to nije tema ...

deda ako dolazi Sarkozi ugostite coveka kako dolikuje a ja cu Karlu Bruni koliko je u mojoj mogucnosti  :tenk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju