Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Vojvodjanske dozvole za 2011 godinu
mossi:
Te dozvole su na crno 100%.
USLOV da ti neko proda dozvolu (po zakonu), je da je kupiš u mestu boravka, kao i da si član nekog udruženja!
:pogranichnik: :lula:
IKA:
Htedoh ja to napisati al reko nemoram ja stalno biti pametan..
Naša dozvola ne izgleda tako, i naša dozvola sadrži fotografiju,,, sad dal je ovo zaista važeća , ja bih ipak proverio.
Kapetan:
mossi ...
1 Dozvola kupljena u gradu gde zivim
2 clan sam dva ribolovacka drustva (Dve Rode i neko sa zvezdare)
znaci sve ispunjeno...
inace istrazivao sam kako je do ovoga doslo , Vojvodine vode shodno autonomaskom principu racuna svoju teritoriju zajedno sa Zemunom , ovo drustvo Dve Rode je iz Zemuna, a Zemun je deo Beograda tako da je sve ispunjeno ..
i ima slika sa druge strane kao i druge generalije....
evo ti ovde spisak svih drustava koje izdaju "vojvodjanske" dozvole
http://www.rsv.org.rs/clanstvo.html
mossi:
Naravno, a to je "ispod mosta" ?
Tako si naveo i nekom prethodnom postu.
Dozvola je original u to nema sumnje, ali nemaju pravo da je prodaju u Beogradu.
Znači da neko nešto muva na crno.
Onaj link je ka "Ribolovački savez Vojvodine", a pored njih postoje VODE I ŠUME Vojvodine.
No u ovoj državi sve može, a mislim da je mnogo pametnije da se uzdržavate od prozivanja autonomaša, jer ako se tu tema rasplamsa biće malo 10 kafana.
:drinks:
Dedi:
Vojvodjanska odluka o kolicini ulova cutke je povucena.Bilo je pretnji i ustavnim sudom.Zato su je i povukli.U principu dozvola se izdaje u mestu prebivalista jer se poslo sa stanovista da ste tamo clan ribolovackog udruzenja.Jedna od po zakon glupih predpostavki jer nema ogranicenja u koje cu se drustvo uclaniti.Naravno da u tom drustvu uzimam i dozvolu.Da bi drustva skupila sto vise para osim procenta koji dobijaju od prodate dozvole naplacuju i clanarinu ili upis ili administrativni rad na izdavanju dozvole.Zato je i ta razlika u ceni izmedju razlicitih ribolovackih udruzenja.Svako se snalazi kako zna i ume jer ovo je zemlja Srbija.Zakoni vaze ali i ne vaze,primenjuju se ali i ne primenjuju se , moze da bude al' ne mora da bidne.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju