Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Sa njive na vodu

<< < (4/7) > >>

skeledzija:

--- Citat: Kapetan  19, 03, 2011, 22:13:32 posle podne ---dobro dosao i da ubrzo predjes na stabilnije plovilo  :good:

--- Kraj citata ---
  Nažalost Kapetane,nemam šanse za neko drugo plovilo,jedino možda u snovima.
Znam da ovo nije nešto za hvalisanje,ali je isproban i sa tomos T-4 čak,i iznenadjujuće se ponaša stabilnim sa svojim merama 4.3o x 1.45.Ali videću dalji ishod ,možda mi budu rogovi polomljeni pri prvom susretu sa "vodenom policijom.
  Ovo što se malo nazire na fotki,jeste motor Solex od o.8 ks.sa elisom na izduženoj osovini (ko što imaju neki beduini).Za moje kvalitete zasada zadovolji,troši o,25 lit. benz.na sat.Reklo bi se koliko para,toliko muzike.
 Ali za svaki slučaj,ima i na pedale da se vozi.

Zoran:
Добро дошао.

mossi:
 :drinks:

Zoran Marinković:
 :smile:

Skeledžijo, nema potrebe da se pravdaš. Mi znamo da si uradio ono što si mogao i nema razloga da se toga stidiš.
Ti si na vodi i u prirodi, a i vidi se da brineš o sigurnosti dece dajući im pojaseve.....
po meni više bi trebalo da se stide snobovi koji sede u zadimljenim kafićima i hvališu se podacima i cenom svojih jahti i gliserima
a da ne znaju pošteno ni da ih upale, imaju ih samo kao statusni simbol.

Ali zato verujem da znaš kako se peca i uživa na obali i vodi, i kako se to deli sa prijateljima.
Za kuvarske recepte ti baš ne verujemo mnogo :nono: dok ne probamo :friends:

samardza:
 :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju