E, ovako treba... > Restauracije

kako je sve pocelo ili Rusija u mom srcu....

<< < (2/4) > >>

mesechar:
posade nikad nije falilo :) Cale je jednom izjavio :sine ja sam cetrdeset godina u Beogradu a nikad nisam doziveo ovo i video Beograd sa reke"

mesechar:
sledece godine  Yet pogon smo izvadili i kupili marinera od 25 konjica  . Dobili smo na prostoru u camcu ali brzina nije znacajno porasla jedino sto je bio puno upravljiviji ali je i trosio dosta vise !

mesechar:
dve godine smo uzivali na Rusu provodili puno vremena ,nismo nesto daleko plovili ali su to bili zaista momenti vrhunskog zadovoljstva .Prodat je te 2007 na kraju sezone zbog iznenadnih finansiskih problema . Prodao se za tri dana stajanja u oglasima... dobra barka po neka d je vidim  prodje savom sa hondom 15 konjica  novi vlasnik je vrlo malo promenio

mesechar:
Dve godine smo plovili sa nasim mesancem rusom , nismo daleko isli ali smo doziveli momente vrhunskog uzitka ludo zavoleli reku i ljude na njoj. prodali smo ga u jesen 2007 zbog iznenadnih finansiskih problema , kao i u vek na dobos prvo idu takve stvari...jako sam zali za tom nasom barkom i danas dan kad ga vidim na savi kod novog valasnika srce mi zaigra i setim se rujke kako smo ga pravili kupili kako smo se dobro ljuljali
  Onda je nastupila pauza od godinu dana ali ja sam stalno mislio na camac i kupio ponovo ladjicu , ovog puta bilo je to kompromisno resenje mali italijanski fiserman :tulio abate i  okacili smo marinera koji nam je ostao sa rusa ... ali to nije bilo to...i on je iste godine otisao na dobos..tada sam shvatio da gliseri nisu za mene.....

mesechar:
zbog ove produzene zime sam pozivcanio pa sam u okviru terapije podelio sa vama ovu pricu o mom i burazovom prvom camcu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju