Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Sinke:
Sta je sa ekipom varalicara sa www.mojaladja.com? Jel neko dolazi ?Koliko mi se cini nije bilo nekog posta vezano za dolazak na susret tj. druzenje?
mossi:
Na matičnom sajtu još pre dva meseca su objavljene sve informacije.. :)
A prijave za konačan termin su krenule od 20. februara.
Znači znao je ko je hteo da zna.
:)
mossi:
Da bi se na kraju završilo i sa:
A sve vas pozdravlja i vrhunski kuvar Tiberius!
maverick:
fino fino :good:
soha:
--- Citat: mossi 05, 03, 2011, 21:25:48 posle podne ---Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!
Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!
Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava! :taunt:
Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire! :taunt:
:drinks:
--- Kraj citata ---
životna želja mi je da probam taj vaš čuveni paprikaš
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju