Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi

(1/5) > >>

mossi:
Treću godinu za redom organizujem druženje u Apatinu za ekipu sa Varaličar.com
Druženje je tradicionalno 1. nedelja u februaru, pomerena za istu ali u martu!  :lol:

Sve je spremno za sutra, a ovako izgledaju kotlići koji će se kuvati sutra:



Ostaje da se dodaju još neki tajni sastojci i biće opet ona stara: Al se nekad dobro jelo, baš!  :)

Slike sa druženja preksutra!  :taunt:

mossi:
Kuva se za do 50 ljudi!  :suicide:

 :lol: :lol: :lol:

ПЕЦОВ:
otkud da se spremaju kotlici dan ranije?kako god vreme da kaze sezona je pocela

mossi:
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!

Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!

Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava!  :taunt:

Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire!  :taunt:

 :drinks:

zoki novus:
a cemu sluze ti riblji mehurovi? :tenk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju