E, ovako treba... > Restauracije

MOJ Elan GT402

<< < (6/11) > >>

SALE NB:
Ma super je to čamčić, moj Zeko je bio u sličnom stanju.
Samo ga malo "utegni" i izlazi na vodu!  :good: :lol:

Outboard Master:
evo da te malo nadmudri  :lol: :lol:

od ovakve krsine , se napravi brzo ovakav.

LSI:
Gledam slike i pitam se šta je to u nama što nas tera da uvek o sebi mislimo najgore i u stilu: Bože, šta će ljudi reći?

Mladiću, trebalo je da vidite čamac koji je kupio moj prijatelj Bambi - ovaj sa ovih slika nije ni bolji ni lošiji.
Ali treba videti i kako sada izgleda Bambijev, nakon farbanja, postavljanja opreme...

Biće i ovo čamac za uživanje, a verujem da će i rad na njemu biti uživanje svoje vrste.

Čestitam još jenom na kupovini i želim mnogo sreće.

srsa:

--- Citat: pingvin44  10, 03, 2011, 14:41:45 posle podne ---
--- Citat: LSI  10, 03, 2011, 14:16:54 posle podne ---Gledam slike i pitam se šta je to u nama što nas tera da uvek o sebi mislimo najgore i u stilu: Bože, šta će ljudi reći?

--- Kraj citata ---
Pa nisam bas toliko opterecen sta ce ko da misli. Da ne kazem boli me uvo. Samo i meni iz ove perspektive deluje nadrealno da ce "ovo" moci da plovi. Ali jos je i rano, dok ne proradi shlajferica nista se ne zna  :superstition:

--- Kraj citata ---

Ајде ајде, не мој да бринеш. Запловиће сигурно. И уопште не изгледа тако лоше на сликама. Није пукао, није труо, а види се и да није преправљан и замазиван. Само полако.  :good:

HOGAR:
Ja,kao viking,moram da primetim da smo nekad za dovodjenje camca u ovo nestanje vesali za noge o prvu vrbu sedam dana pa onda obrnuto  :lol: :lol: :lol:,a ti pingvinu jedan kad ga vratis u stanje,to ti je kao da si nekog digao iz mrtvih,i ima da budes ponosan,pa cemo i da zalijemo         i       

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju