E, ovako treba... > Restauracije
MOJ Elan GT402
Kapetan:
i gde su slike ?
ПЕЦОВ:
sto,pa ako je tako tek ce onda da bude interesantno da se na kraju vidi iz koje faze se povratio.osim ako se ne ide po njega nocu...?? :slow_en:
Outboard Master:
cestitam pinguin,
al imas posla dok ga sredis boli glava, izgleda da mu je dobra substanca za dalji rad. i ja sam 2-3 puta kupio takve da kazem polu-ruine pa kad sam ih doneo kuci svi su me objavili ludim kasnije kad ih sredim niko vise nista nekaze samo tapsu po ramenu.
znaci, zelim ti puno srecnih radnih sati i nek ti ide sve od ruke . toliko od mene :good: :good: :good: :good: :good: :good:
mossi:
Pingvin, pogledaj slike restauracije koje je radio DarkoBP.
I kako to dobro sad izgleda..
Sklanjag ga odatle što pre u neko dvorište ili radionicu!
:drinks:
Outboard Master:
--- Citat: pingvin44 10, 03, 2011, 11:59:43 pre podne ---Iskreno, nije mi bilo svejedno da okacim ove slike jer nisam bio nasigurno ko ce da pomisli sta o meni. Sad kad i ja gledam ovo pitam se da li sam normalan. Ali, iskreno, jedva cekam da pocnem. A sve zarad zadovoljstva koje mogu da imam kada ga budem video na plovi. Tj ako zaplovi. Hvala na iskrenim zeljama. :good:
--- Kraj citata ---
alooo, budi ponosan na sebe i na taj camcic kakav takav tvoj je. ja da sam milioner ja bih kupio takav camac. gotov i nov moze svako da kupi ali da sam neko nesto napravi i osmisli nemoze svako, to je poenta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju