E, ovako treba... > Vanbrodski motori
penta arhimedes
busa2:
aman ljudi sklanjajte te slike sa foruma ako vidi ovo KAPETAN GADAFI kupuje i osposobljava jos jednu ratnu krstaricu za odbranu od agresora. :slow_en:
Outboard Master:
@ brana
ovde nesto nije u redu! te slike sto si stavio nisu originalne vase nego su pod coryright-om od picasa web. evo link: http://picasaweb.google.com/lh/photo/EODjlQuOfhvZXyYrBWJ4_A od 2008 godine????
Molim te razjasni nas sta je to sad?
Ako se narazjasni orginalnost slike i celog postinga ovaj prilog ce biti uskoro obrisan, Fake-ovi nam na Forumu stvarno netrebaju.
zorter:
Brano,
u svakom slucaju pokusaj kontaktirati proizvodjaca.
Mossi je u pravu. Od njih ces dobiti najvise. :good:
Jedan moj kolega je od Volva dobio, za njegovu ispravnu Volvo-pentu 30 HP staru 25 godina, potpuno nov motor od 30HP. Mogu zamisliti sta ce sve tebi ponuditi za tvoju, ako je ispravna i toliko stara.
njegos68:
--- Citat: zorter 06, 03, 2011, 16:42:40 posle podne ---Brano,
u svakom slucaju pokusaj kontaktirati proizvodjaca.
Mossi je u pravu. Od njih ces dobiti najvise. :good:
Jedan moj kolega je od Volva dobio, za njegovu ispravnu Volvo-pentu 30 HP staru 25 godina, potpuno nov motor od 30HP. Mogu zamisliti sta ce sve tebi ponuditi za tvoju, ako je ispravna i toliko stara.
--- Kraj citata ---
:wild: i ako je takva kao na slici... :party:
brana:
Prijatelju iz Austrije pre dve god sam poslao slike verovatno ih je on kacio nisam ni znao, nebrini slikao sam je u mom dvoristu.
zorter druze ako nije problem mozes da pitas prijatelja posto je i arhimedes i volvo ista firma, gde da ih nadjem link adresu ili sta vec pa tamo da probam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju