E, ovako treba... > Vanbrodski motori
penta arhimedes
brana:
Posedujem arhimedes pentu ali ne zmam ni koje je godiste ni koja joj je vrednost.Ako nako moze da mi pomogne hvala u napred
deda:
Prijatelju , bez ljutnje , ta penta je muzejski eksponat i verovatno napolju ima vrednost!Ovde bi to jos i zezali i trazili novac da te rese toga!!Pokusaj na netu ali.... :slow_en:
njegos68:
:heat: prije hrista... :skull:
njegos68:
--- Citat: njegos68 02, 03, 2011, 14:50:52 posle podne --- :heat: prije hrista... :skull:
--- Kraj citata ---
Salim se.. :drinks: kako kaze Deda stvarno stvar za muzej... :muslim-man:
LSI:
Za razliku od Dede i Njegoša, ja bih stvar pogledao drugačije.
Vrednost zavisi pre svega od toga da li je ispravna i od namere gospodina (gospodje?) Brane.
Ako je ispravna i nameravate da je zadržite onda nema vrednosti, tj. vrednost je neprocenjiva.
Ako je neispravna ili nameravate da je prodate, onda je njenja vrednost - opet neprocenjiva.
Brano (Brane?), ne zamerite na šali.
Ali ako je penta ispravna i želite da je koristite, onda sigurno vredi onoliko koliko ćete je koristiti.
Ako je neispravna ili želite da je prodate, sumnjam da ćete naći bilo koga voljnog da da pare za nju. Penta je stara i pitanje je da li postoje delovi za nju. To što sudeći po fotografijama penta izgleda kao da je u sasvim dobrom stanju - nema mnogo značaja na tržištu...
Ne znam da li sam pomogao ali eto, da čujete i drugačije mišljenje od prethodnih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju