Vidi imenjace i mene nervira ovo Nas-Vas ali sta ces tako je,htjeli mi nehtjeli podijelise nas dusmani,ali smo mi zato da odrzavamo veze i prijateljstva. Niko nije pomenuo vas-kao vas nego uslovi kod vas na marinama i na nasoj ovoj maloj marini koja se svakog dana povecava i poboljsavaju uslovi u njoj. Tema je cisto postavljena da se pokaze svima sta znaci nemar i bahatost,jer da imamo osjecaj krivice za ovo sto se desilo sigurno nebi postavio ovo i pokazao ,nego bi sutio i krio nasu sramotu.Zao mi je sto jos nemamo video nadzor ali bice ga uskoro cim padne ovaj snijeg i dodje struja do nas ,pa da se tacno vidi kako se sve to odigralo.Mi zasad nemamo ni cuvara ni profesionalno lice koje je u marini,i sistem nam je onaj proleterski drugarski ,sve dok se ne stvore uslovi za ovo drugo i bolje.Nemoj da se ljutis niko te nije prozvao i znamo da nam zelis sve najbolje,samo se poljo osjetio prozvanim za odgovornost,hahahaha i neka si ti nama ziv i zdrav i uvijek nam dobrodosao a i bolje te nasli kad te nadjemo