E, ovako treba... > Honda

Honda 2ks

<< < (2/5) > >>

zorter:
Pitaj kacintatu o tom motoru. I on ga je imao.

A koliko znam, na dva svedoka se mogu registrovati samo Tomos-ovi motori.

Zoran Marinković:
 :smile:

Jednom prilikom sam dobio informaciju da se za motore strane proizvodnje mora doneti ili kupoprodajni ugovor sa predhodnim vlasnikom
i kokumentacijom, ili RAČUN od firme koja se bavi trgovinom ili komisionom prodajom.

U prevodu :  neko ko prodaje motor mora ga poneti u neki od komisionih trgovina uz ličnu kartu i staviti ga u promet, a onda ga oni
                    prodaju kao polovnu robu i izdaju račun.

Predhodni vlasnik svojim potpisom i ličnom kartom garantuju za legalnost i ispravno poreklo.

Za svaki slučaj proverite u vašoj nadležnoj kapetaniji, a posle :drinks: :drinks: :drinks:

zoki novus:
broker to nevalja nista !
ne uzimaj ni slujceno :nono:
oce da te prevare
daj mi telefon od tog sto prodaje da uzmem ja i spasim te bede :)

busa2:
evo Buse : motorcic je dobar ako je ocuvan i dobra je cena 200 e. Ali su problem papiri samo Tomos 4-4,8 mogu na izjavu dva svedoka sve ostalo niks bez papira . Moras da znas gde je bio registrovan i da od te kapetanije trazis odjavu za taj motor da bi ga ti registrovao naravno sa kupoprodajnim ugovorom overenim u sudu ili opstini ili da imas original plovidbenu dozvolu sa upisanim tim motorom ili racun od radnje gde je kupljen ... Ali najbolje se raspitaj u kapetaniji.Ima raznih kombinacija.

Nemo:
Sto se tice kvaliteta Honde jedino u njen rang moze da udje i Yamaha.
Na jedrilici sam koristio Hondu 2ks punih 10god. Za svo to vreme nisam nikad imao neki ozbiljniji prolem.
Jedino sam zamenio impeler i morao sam da cistim karb svake 2 nedelje jer lonce karba bilo zutim cinkom uradjeno pa je sa benzinom pravilo neko blato koje motor ugusi.
Veoma mali potrosac.
Nije bilo trenutka da ne upali sem posle vise casovnog jedrenja posto je podignut upali iz treceg puta.
Zaboravih jedrilica mi je teska oko 1200kg, i gura je cak i uzvodno.
Jednio mora na pravu stranu da se odlaze da ne bi ulje iscurelo na iberauf.
I cesce mora da ulje menja jer je male zapremine karter i nema filter za ulje.
uvek bi kupio Hondu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju