E, ovako treba... > Honda
Honda 2ks
broker975fx:
Nudi mi se mala Hondica 2ks, naravno u odličnom stanju, malo korišćena (kao što je u ostalom i svaki motor star xxx godina). Cena oko 250 evra ali deluje da može i niže, čoveku hitan novac. Papira naravno nema ali se zna prvi vlasnik i to ne bi trebalo da bude problem prevelik. Ideja je da je koristim na malom gumenjaku. Znam da je dosta hvale, kao pouzdan i mali potrošač. Vlasnik kaže da bi bilo potrebno očistiti karburator i eventualno zameniti svećicu, mada ova baca varnicu. Ja prošle godine tražio upravo taj motor ali cene bile osetno veće. Spomenuše da im je iscurelo ulje jer su okrenuli motor na traške ali ni to predpostavljam ne bi trebalo da bude problem ako se očisti i sipa novo ulje (ili možda krešim). Znam da je Busa prodavao jednu pa me zanima kakva su iskustva i na šta obratiti pažnju pa da vidim dal da uzimam ili da i dalje :stop: do broda kao do sada ako ništa drugo zdravije je i jeftinije :)
marke:
Nemoj uzimati dok ne nadjes papire......
Профа:
Папири или не мислим да је мало већа цијена, бар када су у питању цијене код нас у БиХ. Ево поређења ради прије неколико дана смо купили меркурија 8 КС за 370 Е.
broker975fx:
Pa vidi cena je 250E ali daće ga sigurno i za 200Eur. Jbg ako tomosi stari po trideset godina koštaju po 200E onda mislim da je 200 evra za 4-takni motor ipak korektno. Gledam to kao laik sa tomosima uvek neka cima, upali on ali stalno neka muka ove motorčiće barem kako sam ja video ljudi koriste tako što ga kresnu i odvezu se gde treba. Što se papira tiče nikad ne bih kupio nešto čije je poreklo sumnjivo posebno ne motor ali ovde se zna prvi vlasnik ali ni on nema pojma gde mu je bilo koji papir od motora. Ne znam da li i dalje može ona kombinacija sa izjavama dva svedoka, ovi u zemunu mi kažu da može al ja čuh da to više ne može.
Профа:
Добро мотор четри такта то и није онда нека цијена ако је 200 Е. Најбоље је отићи до Капетаније и провјерити за регистрацију на два свједока. Код нас још може.
Ако је Буса имао тај модел можда зна више о томе.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju