E, ovako treba... > Restauracije

Potreban savet oko sredjivanja camca od fiberglasa

<< < (3/6) > >>

fisherman:

--- Citat: Barba  09, 04, 2009, 13:50:21 posle podne ---Evo sad sam bi u merkuru, katran kosta 3300 din 3kg, epoksi osnovni 1200 din 1kg. Izgleda da Hempel i nije toliko skuplji, mozda 20%. Treba da nadjem nekoga ko drzi ceo hempelov program. Pa sve po Hempelovoj preporuci. Agonija se nastavlja...

--- Kraj citata ---

Ocean color zastupnik hempela za Srbiju
Tošin bunar 148, Beograd, Zemun
# Telefon: 011 260 6633
* Ivićeva 3a, Beograd, Zemun
Telefon: 011 219 8008

Barba:
U ivicevoj sam bio, nemaju prakticno nista.

Pogledacu u Tosinom bunaru.

Hvala

Ako nekoga interesuje kako sam restauraciju radio do sada moze da poseti licnu prezentaciju www.barba.in.rs

misaf:
Barba, jesu li sve one slike na prvoj strani na tvog sajta, sa tvog čamca (slike osmoze)?
Na drugoj str. sam ukapiro da nisu slike tvog trupa. Pa nisam loš ;D

Barba:
Moj trup nije u tako katastrofalnom stanju, samo danas kada sam probusio kobilicu pocela da kaplje voda, i to dosta vode. Pustio sam da se ocedi. E sad kako je stanje na drugim deovima kobilice ne znam. Probusio sam je i napred, tu je suvo.

Jel ima neko predstavu, sta sa ovim ciniti, tj. kako je dobro ocediti. pre nanosenja zastite?

Admiral:
Nisi me pratio.
Moras da pustis da se dobro ocedi i osusi.
Pitanje je i da li je voda od direktnog udara ili je ocedjena.
Sto ti je duze voda u camcu, gore po njega.
Moraces da ga namazes i iznutra.
Ali jos ti je rano za to.
Prvo dobro osusi camac i probaj da nadjes sva kriticna mesta.
Sva mesta gde ti se vidi platno, pa jos ako vidis slojevitost, su automatski opasna i kriticna i moras ih dobro popraviti.
Epoxid je tu zakon ali nikako ne zaboravi da dobro ocistis podlogu. Najbolje acetonom.
Posao je tezak ali nema pardona.
Sve sto propustis je buduca glavobolja.
Bolje da smo pogledali to pa onda polako.
Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju