E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 25 ks 2t

<< < (15/17) > >>

spearfisherman:

--- Citat: broker975fx  22, 04, 2015, 19:43:30 posle podne ---
--- Citat: spearfisherman  22, 04, 2015, 11:30:01 pre podne ---Jel zna neko kako se steluje taj autolube mesac?

--- Kraj citata ---

Ova tvoja 25q je ustvari isti motor sa linka gore od 50ks

--- Kraj citata ---

Na oko jeste ista.... 6589

broker975fx:
Bas citao na nekom hr forumu,bas su je opasno nahvalili,generalno celu tu seriju sa tri cilindra I tri karburatora a posebno tu q radjenu samo za lude italijane. Te serije nikada nisu uvozene kod nas I sapadaju u comecial varijantu za razliku od 20/25 sa dva cilindra koji su kao plesure I obilato su prodavane I uvozene u yu. Bas sam gledao ova moja je 93 god,stvarno motor deluje kao da je juce izasao iz fabrike,e sad da li je koriscen minimalno ili je sminkan ne znam,nisam nasao ni jedan trag sminke a ako I jeste onda je zaista uradjen profi posto se uvek vidi neki trag naknadnog sredjivanja

spearfisherman:
Sto je najcrnje one najmanje picanjene idu ko azdaje... ovo da li je izgrebana ili nije mi je totalno nebitno... ja npr nikad ne bi farbao motor da mi estetski bude lep... kad sam vozio zelenog (vojnog) T18 starog 30 i kusur godina.... za mene je sve ovo lepota :)

Elem, osim ekipe iz futoga (malo mi je predaleko da vukljam i camac i motor cak tamo) , i Bobana Marinera (covek je kao neurohirurg zauzed po 20dana unapred). Da li ima jos neko ko valjano radi Yamahe? i zna da nasteluje motor i sajle?

DuleN:
Igor 063 490 221

broker975fx:
Jedno pitanjce, primecujem da mi voda dosta zapljuskuje motor kad malo brze krenem, camac stoji pravo ko strela u pitanju je aquva lux camac, Sta treba uraditi, ide ko blesav sa 20ks posebno sto sam ja navikao na sitne brzine ali predpostavljam da ugao nije dobar, trenutno je postavljen skroz paralelno sa zrcalom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju