E, ovako treba... > Yamaha
YAMAHA 25 ks 2t
broker975fx:
Njegose jel sipas cist benzin u tvoju autolube ili dodajes nesto u tank,cujem.neki savet da dodam u tank recimo 0.5 procenata ali nemama mi to logike,ako rikne mesac I tih o,5 iz tanka ce biti malo a ovako ga gusim nepotrebnim uljem,ja godinama.vozim dvotakni skuter koji sam mesa I nikada nikakav problem
njegos68:
--- Citat: broker975fx 21, 04, 2015, 07:34:12 pre podne ---Njegose jel sipas cist benzin u tvoju autolube ili dodajes nesto u tank,cujem.neki savet da dodam u tank recimo 0.5 procenata ali nemama mi to logike,ako rikne mesac I tih o,5 iz tanka ce biti malo a ovako ga gusim nepotrebnim uljem,ja godinama.vozim dvotakni skuter koji sam mesa I nikada nikakav problem
--- Kraj citata ---
Sipam čist benzin...Dobijao sam savjete da sipam još 1% u benzin i ako sipam tc-w3 da to sagori i ne ostavlja tragove gareži..a čuva motor pri većim obrtajima..ima logike ali..Meni je moj majstor podesio da mješač miješa u razmjeri 1,25 %,kako pojma nemam,ali sam provjerio sa jednom litrom ulja sagorio je oko 75 litara benzina ugrubo...i sad sipam čist benzin i nemam ama baš nikakvog problema
cheda:
Koliko sam ja upucen... Majstori cesto predlazu da se autolube skine i direktno pravi mesavina. Sto je logicno da znas na cemu si... ali cemu onda autolube...
To predlazu iz razloga sto u sistemu autolube, koji automatski dodaje ulje, postoji neki plasticni "puz" koji bi trebalo "redovno" servisirati.
Kako se servisi generalno lose rade... Ovaj deo moze da se pohaba i da samim tim daje losu kolicinu ulja.
To je koliko sam ja upucen.
Naravno ja nisam poslusao majstora i koristio sam sistem autolube :) tri godine i nemam nikakvih problema...
Da dopunim temu i sa motorom koji ja trenutno prodajem. Yamaha 3 cilindra :) . 93 godiste. 50KS. Na camcu od 450kg brzina na dunavu je oko 45km/h
https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-50-2T-Autolube-sa-komandama-21292911-oglas.htm?filter_id=
Pozdrav,
spearfisherman:
Jel zna neko kako se steluje taj autolube mesac?
broker975fx:
--- Citat: spearfisherman 22, 04, 2015, 11:30:01 pre podne ---Jel zna neko kako se steluje taj autolube mesac?
--- Kraj citata ---
Ova tvoja 25q je ustvari isti motor sa linka gore od 50ks
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju