E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 25 ks 2t

<< < (8/17) > >>

IKA:
 Kako, koliko konja? 40 konja 2t autolube 2005 godište.Brate sve se lepo vidi  stri

budens72:
lepo piše 29.4 kw ....

njegos68:
Iko,Budens 72 tako je .... dodo KO zna -zna nema sta.... 114 Ljudi nesto negdje procitaju i onda to drze kao sveto pismo...  http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,12153.0.html  kuku

Qsha:
Dobro a kakve veze sada ima ovaj test sa tvojom yamahom i raspravom u prethodnim postovima?ne kapiram jel sam ja nesto pogresno napisao ili sta?ja sam izbacio ono sto znam pa sam samo nasao slike motora koji su odgovarali temi.... sha

njegos68:

--- Citat: Qsha  27, 05, 2014, 21:47:58 posle podne ---Dobro a kakve veze sada ima ovaj test sa tvojom yamahom i raspravom u prethodnim postovima?ne kapiram jel sam ja nesto pogresno napisao ili sta?ja sam izbacio ono sto znam pa sam samo nasao slike motora koji su odgovarali temi.... sha

--- Kraj citata ---
  Nije tebi upuceno...Ali sam htio da kazem da Yamaha autolube 2t ima od 25,30,40,50,90 ks..... Ova moja od 40 ks dijeli platformu sa onom od 50 ks-razlika je samo u usisima u karburatorima...A ovo sto kaze Budens za talijene je provjereno i potpuno tacno...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju