E, ovako treba... > Yamaha
YAMAHA 25 ks 2t
IKA:
Kako, koliko konja? 40 konja 2t autolube 2005 godište.Brate sve se lepo vidi stri
budens72:
lepo piše 29.4 kw ....
njegos68:
Iko,Budens 72 tako je .... dodo KO zna -zna nema sta.... 114 Ljudi nesto negdje procitaju i onda to drze kao sveto pismo... http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,12153.0.html kuku
Qsha:
Dobro a kakve veze sada ima ovaj test sa tvojom yamahom i raspravom u prethodnim postovima?ne kapiram jel sam ja nesto pogresno napisao ili sta?ja sam izbacio ono sto znam pa sam samo nasao slike motora koji su odgovarali temi.... sha
njegos68:
--- Citat: Qsha 27, 05, 2014, 21:47:58 posle podne ---Dobro a kakve veze sada ima ovaj test sa tvojom yamahom i raspravom u prethodnim postovima?ne kapiram jel sam ja nesto pogresno napisao ili sta?ja sam izbacio ono sto znam pa sam samo nasao slike motora koji su odgovarali temi.... sha
--- Kraj citata ---
Nije tebi upuceno...Ali sam htio da kazem da Yamaha autolube 2t ima od 25,30,40,50,90 ks..... Ova moja od 40 ks dijeli platformu sa onom od 50 ks-razlika je samo u usisima u karburatorima...A ovo sto kaze Budens za talijene je provjereno i potpuno tacno...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju