E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 25 ks 2t

<< < (7/17) > >>

ajveks:

--- Citat: Drivee  26, 05, 2014, 10:35:15 pre podne ---da da, ajveks je nesto nalupao..tj u pravu je on ali to vazi sa ove nove tj F seriju
Prijatelju tema je 2t motor a ti unosis konfuziju jos sa 4t mozda sam ja pogresio o karburatorima da se razlikuju ali sam rekao da su u sustini isti motori.A to ko se nalupao nisi ti kompententan da govoris...i da se pravis prepametan.

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

--- Kraj citata ---

Drivee:
Ajveks, tema jeste 2t a ti spominjes kako je 25 i 30 isto sto nema veze sa vezom za autolube 2t motorima. Znaci 25 i 30 2t nije isto, nit karburatori niti blok totalno drugi motor. 30ks ima 3 karburatora i 3 cilindra a 25 ima 2 cilindra i 1 karb.
Kompetentan je onaj ko je u pravu. Imao sam i 30ks i 25ks sada imam 20ks autolube i znam o cemu pricam. Ti ides okolo i lupetas ko maksim po diviziji, dajes pogresne inforamcije ljudima. Mogao sam doci i procitati tvoj post, kupiti jednu 30ks za delove moje 25ks recimo. Kupim i vidim nije isto. I onda treba da se zalim ovde tebi kako sam izgubio 600 eura jer si ti dao pogresan info. Saberi se i proveri pre nego bilo sta napises. Ovaj forum se koristi i za pomoc ljudima a ne samo za viceve i zaj...banciju.

Qsha:
Citajuci postove Ajveksove i drivee-ove morao sam da nadjem i razjasnim situaciju oko istih blokova i o menjanju karburatora.....
tako da sam nasao uporedne slike yamahe od 25 hp i yam od 30 hp koje jesu iste samo 25hp ima karburatore sa manjim grlom sto znaci manje snage jer automatski manja kolicina goriva tj. smese ulazi u cilindre!ali su blokovi isti!! u ovoj dilemi je drivee upravu jer se to odnosi na yamahe koje nisu autolube...evo iprimera....
prva slika je 30 hp sa tri cl.
druga i treca 25 hp sa tri cl.
kod autolube je drugacije
cetvrta je 25 hp autolube sa 2 cl.

njegos68:
a koliko je ovo konja?

Qsha:
Predpostavljam da je neka koska u pitanju...ali cu morati da kazem da ne znam jer nisam vidovit da bih znao sa slike koja je na pola? JFAOITHAJFA 56568

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju