Autor Tema: Plastika-proizvodnja,varenja iste u nama potrebne oblike  (Pročitano 24499 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
Odg: Plastika-proizvodnja,varenja iste u nama potrebne oblike
« Odgovor #45 poslato: 26, 02, 2011, 13:32:06 posle podne »
Sale,a za pijacu vodu zaboravih.Imam nameru da se cujem sa onima sto vrse distribuciju izvorske vode,Fantana i drugi.Imaju zgodne aparate cak i sa manjim bidonima od 5-7l i ne vidim problem da to stoji na brodu leti.Vuce malo struje,a kad ohladi ugasis pa u krug,a ko ima jake akumulatore i ne mora.Potpise se sa njima ugovor,masinu dobijes,a vodu ti donose na adresu,cini mi se,jedan moj drug to drzi kuci.Ko nema mogucnosti za to,nema u njegovom gradu i sl.,radi kao i do sada,ponese u bidonima pa hladi u frizideru na brodu,ako ga ima,a ako ne turi na najhladnije mesto na brodu.Napisah u prethodnom javljanju,piti vodu iz rezervoara plasticnog,koja stoji vise od 5-6 dana,i miris i ukus ne valja, a iz prohroma ukus,eto.Ko kaze drukcije,mozda moze to da trpi,ja ne.P.S.Najbolje je staklo,a brodogradilista od renomea rade od med. cel. rez za vodu,proverite.
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže medvedicibgd

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #46 poslato: 26, 02, 2011, 13:42:37 posle podne »
Vidi Hogare nije moje da ubedjujem ljude da li je bolja varijanta plastika od prohroma za rezervoare posto je tema malko drgacije definisana,samo ne volim da mesamo babe i zabe.Ako je neko nepoverljiv prema plastici nemozes ga ubediti u suprotno pa bog kao sa plinom u kolima ko se plasi nema sanse bez obzira na milion razloga za,a ti probaj onog Mikana na mob mislim da je on najjeftiniji inace za razluku od ostalih on je tehnolog i radi sa ovom vrstom plastike i sa varenjem od kad postoji fabrika plsticnih ploca,naime nekad upravnik u M.blagojevic posle direktor proizvodnje ima u malom prstu varenje i sve sto ide uz to.Mozda ti i da neko resenje problema sem znanja ima i iskustva i to poprilicno i on ti moze reci razliku u vrstama materijala.Pozz

Van mreže Zoran Marinković

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #47 poslato: 26, 02, 2011, 15:37:49 posle podne »
 :smile:

Hogi, proveri kod pametnijih ljudi, ali nešto mi se vrzma po glavi da rezervoari urađeni od bakarnog lima

deluju baktericidno na vodu, odnosno ostaje čišta i bez potrebe za dodatnim dezificijensima.

Tu tehniku čuvanja vode su još stari Rimljani koristili - deluje šašavo al' pomaže 100%... :agree:
Deda Zoran

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
« Odgovor #48 poslato: 26, 02, 2011, 15:47:28 posle podne »
Zoki, :lol: :lol: :lol: cuo sam o tome,al zamisli sad da mi pricamo o bakru i koja je cena kad su i ovi materijali skupi za prosecnog nauticara :suicide: :lol: :lol: :lol:

Van mreže sale.m79

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • www.mojaladja.com
    • Gasa
  • Brod tip: Apic
  • Marina: Smederevo
  • Veličina: 10m
« Odgovor #49 poslato: 26, 02, 2011, 21:47:46 posle podne »
HOGARE sd si me razocarao pa kad radi aparat da ladi
pa bolje pivo da ladi kad trosi struju.

Van mreže medvedicibgd

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #50 poslato: 26, 02, 2011, 22:01:09 posle podne »
Ovo sa bakrom je moguce samo nam treba tehnolog pametan i  upoznat sa proizvodnjom u Boru pa da nam odredi vrstu bakra posto nije svejedno koji isto kao sto ne moze svaki ni za veselu masinu,ako je tehnicka voda u pitanju Hogare sad ozbiljno pozovi onog Mikana mozda nesto i uradis!!

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
« Odgovor #51 poslato: 27, 02, 2011, 09:27:10 pre podne »
Medo cu zovem,al u ponedeljak