E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Plastika-proizvodnja,varenja iste u nama potrebne oblike

<< < (4/11) > >>

Kapetan:
@ZUX PIMI , po mom misljenju i trebas da reklamiras firmu reklama se ovde ne placa i pozeljna je :good:

iskreno pre cu domace nego slovenacko jer ako nesto ne valja  uvek mogu da dodjem da reklamiram ili da u procesu proizvodnje intervenisem , a ovako mogu da kukam sto mi se stranac smeje u brk 1000-2000km daleko dok pije kafu od mojih para, da ne ulazimo u patriotizam  :good:

inace ja gornji deo oko kvaliteta tih ploca nisam shvatio kao pljuvanje, zux se ogradio od kvaliteta sto je i normalno .. ja kao privrednik mogu da garantujem za sebe a za druge nikako .. :good:

Kapetan:
e sad da se vratimo na temu ,i pitanje za obojicu ...

kada se napravi takav jedan rezervoar , recimo od 200 litara da li trebaju neka ojacanja u njemu ? koja debljina zidova je potrebna ?

medvedicibgd:
Prvo gde stoji, kakvog oblika,sve zavisi naravno da moraju ojacanja,a debljina zavisi od tehnickog resenja,znaci mozes da na metalnom camcu primera radi uradis okvir od metala i oblozis tanjom plastikom ili...Prvo neko tehnicko lice vidi pa isprojektuje i naravno vari.A sto se tice tabli Kep sa slovenackim nema reklamacija kod domacih da iz iskustva,bez obzira na ono kupuj domace i nemam ja nista protiv reklama vec kao sto sam naveo nacina komentara drugih.Sto se tice tvog zahteva moras malo vise detalja ako hoces virtuelno da dobijes resenje problema.  :good: :telephone: :drinks: :drinks: :drinks:

HOGAR:
evo me,rezervoar 260l sa ojacanjima debljina zida 8mm,1000puta1000puta visina 370 prema krajevima 150,zbog blagog V korita,da legne,cena kod Sekulica 21000din,materijal polipropilen.Dajte reagovanja,zuri mi se  :good: :drinks:

medvedicibgd:
Po meni samo PE nikako PP jos ako je za pitku vodu nikako PP a cifra ajd da ja ne komentarisem probaj kod recimo PIMI ili politerm a mozes i onog Mikana iz Brusa mada ako si citao pazljivo znas kako da izracunas povrsinu odnosno kilazu samo dodaj jos ojacanja i pomnozi sa  cenom i izracunaj duzinu vara imas date cene PIMI-a i odmah znas za PE a on je skuplji od PP.
 :drinks: :drinks: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju