E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Plastika-proizvodnja,varenja iste u nama potrebne oblike
medvedicibgd:
Ne znam cemu ljutnja i takav ton BWC je beogradska firma koja je kupila fabriku ploca u Batotama-Brus koja je samo bila pod okriljem M.Blagojevic lucani odnosno jedan deo civilne proizvodnje a ostale fabrike plasticnih cevi i tabli sada Minerva i dalje je u Lucanima ,a sto se tice mehanickih svojstava proverite jos jednom a posto znate kakav ekstruder poseduju slovenci i koliku godisnju proizvodnju imaju Vasom izjavom da estetski dobro izgledaju ali da ne mozete da garantujete kvalitet zar to nije sumnja,to kod citaoca pobudjuje odredjenu paznju pogotovu ako nije u tematici i ako ne zna o kakvom renomiranom preoizvodjacu je rec(od davnih 1970 god). Ni jednim gestom nisam rekao da pljujete pomenute firme nego da ih takvom vrstom govora dovodite u losiji polozaj u odnosu na Vasu firmu a cilj ove teme nije da se medjusobno sumnjicite i da Vi ili neka druga firma ocenjujete tudje proizvode vec da ponudite svoje a mi kupci cemo se odrediti prema tome i na kraju odluciti!A sto se tice mog komentara,s obzirom da sam zapoceo temu a nisam direktna konkurencija,zelim kolegama nauticarima da pomognem u odredjenim dilemama a morate priznati da ako smo od 1970. u tematici imamo i nekog skromnog iskustva.Pozz
Zux-Pimi:
ok ja se izvinjavam na malo burnijoj reakciji
nisam se najsrecnije izrazio kada sam rekao da za kvalitet slovenackih ne mogu da garantujem, ali sam i sam u istoj toj recenici napisao da deluju kvalitetno
ni meni nije cilj da se reklamiram moju firmu, vec kao i vi da pomognem clanovima ovog foruma oko odredjenih tema
jos jednom se izvinjavam na reakciji i ponavljam da u porvom postu nigde nisam naveo da su konkurentski proizvodi losijeg kvaliteta, naprotiv
pozzz
medvedicibgd:
Nije problem nego niste direktno napisali i ja se slazem ali iskazajuci sumnju mozete nekog od kolega forumasa da dovedete u sumnju s obzirom da se ne razumeju bas previse u plastiku a samim tim vec uticete na pricu o kvalitetu i relevantnosti druge firme posto Vas za sada jedino znaju iz ove oblasti,zato sam i napisao da bi Vi pomenute firme trebalo da predstavite sopstvene mogucnost,kapacitete,cene uslove kao sto ste uradili a bez davanja ocena kvaliteta drugih firmi.Videli ste na pocetku a i uopste da ni jednu od firmi ne favorizujem vec samo kolegama sa foruma pomazem oko tehnickih pitanja a nikako komercijalnih.Pozz
Zux-Pimi:
:good:
najiskrenije govoreci, svi kojima treba PE u obliku ploca, jeftinije i verovatno kvalitetnije varijante od slovenackih ploca nema
jer cena im je stvarno neverovatno niska i garantujem da niko od nasih proizvodjaca ne moze da ih ponudi po slicnoj ceni (zato i vecina nasih proizvodjaca polako odustaje od proizvodnje ploca)
koliko sam upoznat slovenacke ploce dolaze kod nas po ceni nesto malo nizoj od 200din/kg, a kod nas samo ulazni materijal dodje skoro toliko
kod takvih profila domaci proizvodjaci jednostavno nemaju sta da traze, tj. nikako ne mogu da konkurisu cenom (em nam je ulazni materijal skuplji, em su nam proizvodni pogon smesni u odnosu na njihove, obim proizvodnje jos smesniji i td.)
o drugim resenjima (kada su ploce u pitanju) treba razmisljati jedino ukoliko nekom treba neko manje parce, npr. 50 cm × 50 cm, pa mu je neisplativo da uzima celu tablu
medvedicibgd:
Koliko sam ja shvatio u pitanju su rezervoari,neka oblaganja gde je potrebno varenje,prema tome nemojte se odmah obeshrabrivati,dzabe table bez varenja! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju