E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Odg: Novusovo farbanje
color professionals:
shta je trenutno na podu? beton, samoliv, epoksi prmaz, boja za beton...?
eni blue:
Zoki mozes doci kod mene u servis koji se nalazi u Zemunu u ulici Mozerova 25, to je bivsa Sime Solaje, telefon je 011/ 2616-770, javi se i dogovaramo sse da ti to dodjes kada tebi odgovara.
medvedicibgd:
Imenjace,prvo moras da se raspitas za materijal za namenu poda,kakve masine idu,koje tezine,kakvih vibracija,antistatik,itd.Najbolje da nadjes profi ekipu kao eni jel u tom slucaju imas garanciju za izvodjenje radova.Moj dobar drugar je radio u svojoj radionici u Pazovi,i kaze da je zadovoljan,inace ima ogromne masine za brizganje plastike.Prvo je mislio sam ali kad je uvideo koliko je u stvari slozeno a nema ni famozni helikopter pozvo ;jude i isti dan gotovo i garancija na kvalitet mase i na rad,s tim sto mislim da je masa nemacka.Pozz
IKA:
Moj komšijaradio, kod mene radili , ja video....Ovakvi saveti pomažu nama koji se tim bavimo. Novuse zato možemo da naplatimo 15e-m2.
Saveti stručnjaka komšijskog tipa plaše investitore.Nikad neću shvatiti želju da savet daje onaj kome to nije struka.
Ovo su samorazlivajući ,poliuretanski podovi,i rade se upravo kako je prikazano na klipu, bez helikoptera i poželjno je minimum dva čoveka jedan priprema smešu drugi razvlači eventualno treći valjkom isteruje vazduh.
Pameti srpska :suicide:
eni blue:
Izvinjavam se javno i kajem se na mom stvarno amaterskom komentaru ali shvatite to kao prenosenje mog nekog iskustva, ja stvarno jesam amater i jos jednom se izvinjavam gospodinu Odiseju. :good: :drinks: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju