E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Odg: Novusovo farbanje
budens72:
Rekao sam ja vama....Kapetana za kapetana :slow_en:
color professionals:
--- Citat: zoki novus 18, 02, 2011, 18:53:19 posle podne ---
--- Citat: color professionals 18, 02, 2011, 13:23:12 posle podne ---shta je trenutno na podu? beton, samoliv, epoksi prmaz, boja za beton...?
--- Kraj citata ---
beton skoro pa idealno ravan pripremljen za keramiku od koje sam odustao
--- Kraj citata ---
najjeftinija varijanta koju sam mozesh da uradish pod uslovom da je beton zreo, odmashcen i odprashen jeste da ga prefarbash epoksi osnovnim bezbojnim premazom namenjenim izmedju ostalog i za betonske povrshine a potom kad se osushi nanesesh Tankplast u dva sloja. moze po njemu viljushkar, otporan je na ulja, benzin , dizel , i shto je najvaznije, sam pomeshash komponente koliko ti treba i farbash uz obavezne mere lichne zashtite, adekvatnu provetrenost prostorije jer sve isparava kao djavo , ne smesh jesti ni pushiti dok radish, chim eventualno osetish vrtoglavicu - momentalno napolje na vazduh inache - od astal ga vista bejbi :skull:. pashcesh kao kap.
epoksi i poliuretanski podovi su za profesionalce. to nemoj sam. lako mozesh pogreshiti, uvek napominjem pot life ( vreme za koje morash iskoristiti smeshu koju napravish inache katalizuje se, stvrdne i leti u kontejner).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju