Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Beograd-Grocka

<< < (3/5) > >>

joja:
Plovite blizu obale ne po plovnom putu narocito kad idete uzvodno. Ukoliko prelazite sa jedne obale na drugu obavezno propustite sve brodove sto plove da prodju..oni ne mogu da stanu i da zakoce..a vas moze da zaustavi obicna kesa iz samousluge ili grana sto pluta..Ponesite i jednu kantu sa poklopcem u koju mozete da stavite sve sto vam je vazno a nebi trebalo da se pokvasi. Vezite je za camac...Ponesite bar 5 l goriva vise nego sto planirate da potrosite. Obavezno obavestire nekog prijatelja *sa vode, da ste krenuli na put i saljite izvestaje. Ukoliko vam se desi neki kvar ili slicno, veslajte ( ili nedaj boze plivajte) nizvodno do najblize obale...ponesite neku rezervnu garderobu...Nije to tako daleko i dovoljno je za pocetak mada ste mogli da odaberete Belegis kao opciju. Uzvodno je. Od pribora za povratak dovoljna su i dva vesla i dovoljno rakije  ( pivo je kabasto a imate malom mesta )...Hrabro i dobra plovidba!

deda:
Pre puta jednostavno izvrsi probu camca,malo gore malo dole , i imaces bar neku orijentaciju!Mislio sam po Dunavu,ne oko kuce!!

Zoran:
             Ajde sta pravite cirkus.Kakav mali camac za sator.Kupite najmanje bure za kupus
sa poklopcem,sve stvari u bure,pa zavrnete poklopac.Stavite ga u camac i za svaki slucaj
jos vezete.Ponesete pun rezervar i kantu od 20l benzina,i toplu odecu.
            Pa vi ste sa 10ks za par sati u Grockoj.Ujutru pogledate na nebo,ako je suncano
nema nekog vetra picite.Pazi da vam ne bude frka u Grockoj.Onda mora da uzmete taksi
i bez nazad.  :drinks:

Kapetan91:
Taj pomocni planiram da vucem jer ovaj jedan drug ima 130kg a drugi 100kg,pa jos dok ponesemo hranu,frizider,sator,benzin...Nekako imam utisak da nece moci da stane sve u camac pa mora jos jedan pomocni...
Naravno plovidba uz obalu i sve to stoji  :good:

sharke:
Javite kad krećete,ja sam u Grockoj,pa ako zapne tu sam,a i ako nezapne opet sam tu pa da vas dočekam.  :slow_en: : :tenk: :drinks: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju