Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Beograd-Grocka

(1/5) > >>

Kapetan91:
Planirao sam da pocetkom jula krenem sa camcem sport 2 i T10 sa dva drugara do Grocke.Trebalo bi da prenocimo u satoru na Grockoj adi,zatim sutradan povratak do Bele stene gde bi smo opet prespavali i sutra nazad u Bg.E sad ja imam puno iskustva sa mora,ali po reci sam dosta malo plovio,a ova dvojca nisu uospte  :skull: i da imali bi i pomocni camac intex challenger u kojem bi smo nosili stvari i sator.Voleo bih da cujem savete starijih i iskusnijih da li je uopste pametno ici tako "daleko" jer kao sto rekoh nemam mnogo iskustva na reci.Svaki savet je dobrodosao :)
Unapred hvala :)

Kapetan:
INTEX Chalenger nije camac vec igracka...

koje su dimenzije SPORT 2 camca?

Kapetan91:
ja imam malo drugaciji model challengera koga ne mogu naci na internetu,ali je pouznad (veoma) znam iz iskustva :)
mislim da su dimenzije sporta 3,5mx1,5.

IKA:
Prvo i osnovno,sve savete koje ćeš dobiti ovde ,pročitaj kao jedno lako štivo,a ako si rešio da kreneš na taj kako kažeš ;dug;put, ne odustaj.Sva iskustva koja ti trebaju skupićeš kroz plovidbu. Moje ili bilo čije iskustvo tebi neće puno pomoći.Dobićeš možda neku osnovu , ali nju već imaš sa plovidbe po moru,tako da jedino što ti treba je želja za plovidbom i avanturom.Neku naročitu avanturu ti niko nemože obećati ,ali da bi je doživeo moraš zaploviti.
Samo napred,nemaš se čega plašiti i uživaj .Posle toga čekaju te duge plovidbe(ako se navučeš na plovidbu)

deda:
Odisej je sve lepo rekao!Mogu samo da dodam bez mangupiranja i bespotrebnog rizika! :stop:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju