Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Silent Hunter 3 - za one koje vole podmornice
broker975fx:
--- Citat: Stijepovic 28, 11, 2012, 13:17:21 posle podne ---Ovo zauzima 640 mb ?
--- Kraj citata ---
Kako kada je size 2,36gb
http://thepiratebay.se/torrent/5136602/Silent_Hunter_III_with_The_Grey_Wolves_3.0_expansion
Stijepovic:
Pise mi oko 600 mb kad se downloadovalo , ali kasnije ima preko 2 gb , neka greska je :)
Nego , ja ne razumijem nista u ovoj igrici , sto se radi ovdje ?
broker975fx:
Uprošćeno: Tema je podmornički rat u 2 sv. ratu i borbe na atlantiku, igrač je na strani nemaca. Bilo bi lepo imati i neko predznanje o drugom sv. ratu. Švabe jesu bili zlikovci međutim podmorničari su bili jedan poseban sloj ljudi i njima su saveznici priznali da su se ponašali vojnički i viteški. Strategija u korišćenju podmornica koja je po prvi put tada primenjena je u velikoj meri imala uticaj na ratna dešavanja a do ozbiljnijeg razvoja u protivpodmorničkoj taktici dolazi sredinom 1942. Sama igra do tančina prati ratna dešavanja.
U opciji kampanje započinješ igru u godini kojoj si izabrao - pri čemu što je vreme bliže kraju rata to je i igra sve teža i teža - vrlo realno jer je tehnologija napredovala a i strategija, pa su brodovi kasnijih godina putovali u konvojima sa vrlo ozbiljnom pratnjom. Moj savet je prvo proći sve tutorijale gde će se pohvatati osnova a zatim igru startovati od 39 ili 40 u jednoj od dve ponuđene baze. Kasnije tokom napretka dobijaš određene poene kojima možeš da regrutuješ bolju posadu ili da unapređujeđ podmornicu ili prelaziš na jače tipove. U principu misije se svode na to što dobijaš zadatak da isploviš i odeš do neke tačke i u tom kvadrantu patroliraš 24h. Tokom misije presrećeš brodove, konvoje i slično, naravno iskustvo ti raste što više imaš potopljenih tona. U principu vrlo realno jer su nemačke posade upravo to radile i posle dve tri nedelje ako prežive vraćale se u matičnu luku. Ako stvarno hoćeš da igraš ovu igru moraš joj se posvetiti i biti strpljiv. Pitaj konkretno šta te zanima a u međuvremenu odgledaj recimo
Stijepovic:
Ok , hvala ti na pomoci. Dosta zahtjevna igrica , koja se ne moze nauciti za 2 sata kao ostale , trebaju dani i dani , za to ja sada nemam vremena .
Kad budem imao vremena da igram malo vise sati dnevno racunam na tebe da ces mi pomoci , hvala ti clap
broker975fx:
--- Citat: Stijepovic 29, 11, 2012, 18:54:34 posle podne ---Ok , hvala ti na pomoci. Dosta zahtjevna igrica , koja se ne moze nauciti za 2 sata kao ostale , trebaju dani i dani , za to ja sada nemam vremena .
Kad budem imao vremena da igram malo vise sati dnevno racunam na tebe da ces mi pomoci , hvala ti clap
--- Kraj citata ---
Pošteno 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju