Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Silent Hunter 3 - za one koje vole podmornice
Stijepovic:
Ima li koji drugi link ? Meni ovaj ne radi :S
HOGAR:
Ene,i ja tebi.S'a bre da otpakujem,majke ti.Daj kako,mrzi me da zovem dete thumbup
Stijepovic:
SIgurno se otvori .rar file , ti to extractujes u neki folder na destkopu ( prije ovog napravis novi folder na destktopu ) , znaci udjes u .rar file i pisace ti extract to pa izaberes taj folder na destktopu i to je to . Mislim da je to tako .
Sada ti , Hogare za uzvrat daj meni direktni link za download , ne ovaj sto je prosli , nego link dje ce mi poceti da se odma downloaduje igra , hitno mi to treba , da stavim da se nocas downloaduje :)
broker975fx:
--- Citat: HOGAR 27, 11, 2012, 18:45:38 posle podne ---Ene,i ja tebi.S'a bre da otpakujem,majke ti.Daj kako,mrzi me da zovem dete thumbup
--- Kraj citata ---
Prvo moras da skines utorent - kucaj ga na googlu imas gomilu lokacija sa koje ga možeš skinuti - ili recimo odavde http://www.utorrent.com/
kad to uradiš skini sa neta neki od programa za otpakivanje datoteka WinRAR ili 7-Zip, jedan je besplatan a drugi ima trajal varijantu
E onda idi na link koji smo gore ostavili i idi na ikonicu na kojoj piše get this torrent, pitaće te da li hoćeš preko utorrenta i ti potvrdi.
Otvorićeti utorrent i posle izvesnog vremena će krenuti da ga puni - zavisi od konekcije ali i od drugih stvari, nema veze
Kada skine tih nekoliko gb idi na lokaciju gde ti ga je snimio, obično je to u downloadsu, idi na lokaciju, otvori folder i videćeš neke zapakovane fajlove, označi ih pa sa desnim mišem pozovi program za otpakivanje, pitaće te za lokaciju - izaberi neku. Kad ga otpakuje to je to - instalacije nema a igru pokrćeš preko ikonice na kojoj je mala sličica podmornice.
Nadam se da nisam zakoplikovao a ako bude problema zvrcni me
Stijepovic:
Ovo zauzima 640 mb ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju