Nautika opšta... > Ono što niste znali...

Muzej jugoslovenskih brodova - Savsko šetalište

<< < (2/4) > >>

STG:
Prica standardna-nasa sramota.
Bilo kako bilo mislim da je ruzno sto drugi ovako pisu o nama,nasem ladjarstvu i nama samima...
Nisam rekao da nisu u pravu.

Kapetan:
zna li neko kod koga se raspitati za sar planinu pre nego sto kao muzjeski exponat ne zavrsi na dnu ?

ПЕЦОВ:
keptn nisi pazljivo citao.kaze:Na sudbinu Šare niko nije mogao uticati, jer u muzejskoj zoni važe zakoni samoupravljanja.
Iznenada, za samo nekoliko dana Šar planina je podignuta na obalu, isečena u delove i pretvorena u novo umetničko delo – hrpu gvožđa i čelika. Autori ovog dela bili su radnici Jugoslovenskog rečnog brodarstva. Mala Šara završila je svoj životni ciklus kao remorker a nastavila da živi kao skulptura i veruje se da će nakon reciklaže sigurno postati deo nečijeg novog života. Na taj način ona će doživeti reinkarnaciju.

toliko o muzeju.meni je najaci zabranjen pristup objektu. inace svi su vidno devastirani sto namernim delovanjem,sto ljudskim nemarom

sceka:
Ja se izvinjavam ali moram da pitam: Da li su ova tri teksta o muzeju brodova na otvorenom (sa eksponatom broda "zabranjen prilaz objektu") neka sala, nameran tekst da bi nekome probali da skrenu paznju ili ...

To mi cak nije ni smesno, toliko je zalosno i potresno videti one fotografije i imati takvo ruglo u centru grada!!! Strasno!!!

Kapetan:
sceko Gete institut je to objavio ....

http://www.goethe.de/ins/cs/bel/ver/gue/kgu/smu/srindex.htm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju