Nautika opšta... > Ono što niste znali...
Muzej jugoslovenskih brodova - Savsko šetalište
sceka:
--- Citat: Kapetan 06, 02, 2011, 22:33:55 posle podne ---sceko Gete institut je to objavio ....
http://www.goethe.de/ins/cs/bel/ver/gue/kgu/smu/srindex.htm
--- Kraj citata ---
Tekst su napravili clanovi "Projekat Goethe-Gerile" ili nasi momci i devojke starosti oko 25 godina. Ovo je neki njihov projekat napisan cinicno da bi nekom privukao paznju na to ruglo (bar se ja tako iskreno nadam).
IKA:
Inače plovila žute boje su plovila PIM-a (preduzeće Ivan Milutinović)
Siva plovila su plovila BBP (beogradsko bagersko preduzeće)
Rezultat odnosa države ,od sfrj, srj i neznamti kojih sve.
Za informaciju,poslovi koji su se radili u Iraku ,Libiji ,UAE-ma su plaćani naftom, naftu je država prerađivala u INI a novac nikad nije prebačen domaćim firmama koje su poslove izvodile.
PS. pim je počeo ubrzano da propada 90-te kada sam ja postao tehnološki višak --ja otišao iz PIM-a posle 11 god i on propade , pa vi sad vidite :slow_en:
srsa:
Једну ствар морам да признам, текстописац је апсолутно у праву : "Autentične estetske vrednosti pojedinih brodova ističu ih kao posebne eksponate, dok svi brodovi zajedno čine čvrstu i homogenu celinu koja ostavlja dubok utisak na posmatrače." Е па на мене је ово оставило веома дубок утисак. :sorry:
Kapetan:
ukoliko i jedan stranac dodje da obidje ovaj muzej tek ce na njega da ostavi utisak kada ga pojure stanari ...
medvedicibgd:
Posto vrlo cesto prolazim tu (peske ili na biciklu) uvek zastanem i dobro ih osmotrim i pokusavam da zamislim kako su izgledali kad su bili u funkciji.Slozio bih se sa Pngvinom da treba gradonacelnika aktivirati po ovom pitanju i verujem da bi on izasao u susret.Mislim da i mi stariji trebamo pruziti podrsku ovim mladim ljudima da koliko toliko dovedemo u red priobalje jer ako nista drugo vezuje nas ljubav prema reci.Da ovako nesto imaju neke evropske zemlje sve bi bilo u plovnom stanju.Nije sve ni u novcu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju