E, ovako treba... > Elektronika
EHO PILOT
Kapetan:
pero ja sam alergican na "kroz trup" ima li neka varijanta da se na krmi zaroni dublje ili nesto slicno ? il da se na neku drugu foru "zalepi" sa donje strane trupa ?
ovo sto sam video kod apotekara je sasvim pristojno i promenio sam misljenje o ovoj vrsti sonara na reci, koji model on ima ?
Misha D:
--- Citat: ronac 04, 02, 2011, 22:06:16 posle podne ---Pero koliko ce da kosta? :)
--- Kraj citata ---
U katalogu SVB cena je 950-1000e (http://www.svb.de/elektronik+seekarten/instrumenten+serien/echopilot/echopilot+fls+2d.html), a sa sajamskim popustom bice......? Pero?
kiki-ns:
Imam Silver gold 2 eho pilot u Kikiju, mogu ti samo reci da vredi svaku paru.Najveca njegova prednost je to sto gleda (snima) ispred plovila,u zavisnosti od dubine moze da vidi unapred i do sto metara. U nasim mnogobrojnim plovidbama po nepoznatom terenu imao je i imace veoma bitnu ulogu.
ronac:
--- Citat: kiki-ns 05, 02, 2011, 16:13:12 posle podne ---Imam Silver gold 2 eho pilot u Kikiju, mogu ti samo reci da vredi svaku paru.Najveca njegova prednost je to sto gleda (snima) ispred plovila,u zavisnosti od dubine moze da vidi unapred i do sto metara. U nasim mnogobrojnim plovidbama po nepoznatom terenu imao je i imace veoma bitnu ulogu.
--- Kraj citata ---
Gde,i koliko para? :drinks:
ronac:
--- Citat: Luna 05, 02, 2011, 21:25:48 posle podne ---Hvala ljudi sto mi pomazete.Kupio sam ga na predlog prodavca,kao jadini sonar koji cita unapred 100m unazad 20 a stanje oko broda u realnom vremenu znaci isti sekund bez zakasnjenja.Ovo je tacno da ne prepoznaje ribu , ali ako ce on ovako da radi to je super, a za ribu cemo traziti nesto drugo samo da njie na istoj frekvenciji.Njegova je 200kHz.
--- Kraj citata ---
Izgleda da je cena tajna,vec desetak postova o ceni nista. :scare:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju