E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Prozori za camac

<< < (4/5) > >>

zoki novus:

--- Citat: ronac  31, 08, 2009, 21:08:18 posle podne ---Mislim da se zove "panplex",ja sam ta stakla stavio na svoj brod.To je u stvari 3mm staklo ,pa folija,i opet 3mm staklo folija ga tonira tako da izgleda mnogo dobro a i sigurno,kroz njega mozes proci jedino sikerom.I na mom proslom brodu sam stavio ta stala tako da je iskustvo 5-6 godina. :)

--- Kraj citata ---
moracu da te razocaram nisi u pravu :)
kaljeno stop-sol staklo

captjerry:
Giga, ograde i prozori vrh...vidim da ga nisi ubedio da ograda krece od nule, mislim da bi bilo atraktivnije...ali sto odoste sa vodenom linijom na pramcu toliko visoko?...

ronac:
@zoki novus

moracu da te razocaram nisi u pravu :)
[/quote]
Samo mi molim te objasni sa cime ces me razocarati, i zasta nisam u pravu?.  :sorry:

BOKAC:

--- Citat: captjerry  01, 09, 2009, 02:05:52 pre podne ---Giga, ograde i prozori vrh...vidim da ga nisi ubedio da ograda krece od nule, mislim da bi bilo atraktivnije...ali sto odoste sa vodenom linijom na pramcu toliko visoko?...

--- Kraj citata ---

Ograda koja bi isla od nule bi vise pristajala gliserskom koritu, ali kako je ovo deplasmansko misli da mu vise prilici ovakva ograda.
--- Citat: deda  31, 08, 2009, 19:24:40 posle podne ---Lep camac! :good:  Bas mi se dopada! :drinks:

--- Kraj citata ---
Deda, jel ti mozda poznat ovaj camac?

giganova:
Ma sve je ispalo super,vodenu liniju na spicu nisam ni primetio,mozda ce ga vlasnik malo vise opteretiti napred pa je to uzeto u obzir,inace sada nestrpljivo cekam da pocne uredjenje unutrasnjeg enterijera.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju