E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Prozori za camac
BOKAC:
Pozdrav drugari,
imam u planu kupovinu metalnog camca sa kabinom. Na njemu su trenutno ugradjeni prozori sa klasicnim kederom i to po meni
ne izgleda dobro. Da li neko ima informaciju gde se mogu naci ili ko prozvodi prozore sa AL ramom? Zanima me i neko alternativno resenje, a da izgleda pristojno.
Pozdrav i hvala!
Kapetan:
--- Citat: BOKAC 02, 04, 2009, 11:29:17 pre podne ---Pozdrav drugari,
imam u planu kupovinu metalnog camca sa kabinom. Na njemu su trenutno ugradjeni prozori sa klasicnim kederom i to po meni
ne izgleda dobro. Da li neko ima informaciju gde se mogu naci ili ko prozvodi prozore sa AL ramom? Zanima me i neko alternativno resenje, a da izgleda pristojno.
Pozdrav i hvala!
--- Kraj citata ---
pojuri temu na forumu ima bas o tome a prava osoba za odgovor je "Zoki Novus" :smile:
BOKAC:
Hvala!
Potrco ko zdrebe pred rudu.
Pratim forum redovno ( pasivni posmatrac) ali mi je tema promakla.
Tek nakon poslate poruke uvideo da se na ovu temu pisalo.
Pozdrav!
captjerry:
--- Citat: kacintata 04, 06, 2009, 22:16:14 posle podne ---mislim da obicna stakla nisu dobro resenje za brod jer je velik rizik od loma i posekotina.dakle ili kaljeno staklo ili pleksiglas iako je skuplji.bezbednost iznad svega.imao sam situaciju da se drug okliznuo i proleteo nogom kroz prozor,srecom bez posekotina.ne znaju svi da se ponasaju na brodu
--- Kraj citata ---
potpuno se slazem!!! :good: :good:
zoki novus:
jedino sto se moze zameriti kaljenom staklu je u slucaju da se razbije ima mnogo srce
mora bas dobar usisivac
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju