E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Prozori za camac

(1/5) > >>

BOKAC:
Pozdrav drugari,

imam u planu kupovinu metalnog camca sa kabinom. Na njemu su trenutno ugradjeni prozori sa klasicnim kederom i to po meni
ne izgleda dobro. Da li neko ima informaciju gde se mogu naci ili ko prozvodi prozore sa AL ramom? Zanima me i neko alternativno resenje, a da izgleda pristojno.

Pozdrav i hvala!

Kapetan:

--- Citat: BOKAC  02, 04, 2009, 11:29:17 pre podne ---Pozdrav drugari,

imam u planu kupovinu metalnog camca sa kabinom. Na njemu su trenutno ugradjeni prozori sa klasicnim kederom i to po meni
ne izgleda dobro. Da li neko ima informaciju gde se mogu naci ili ko prozvodi prozore sa AL ramom? Zanima me i neko alternativno resenje, a da izgleda pristojno.

Pozdrav i hvala!

--- Kraj citata ---

pojuri temu na forumu ima bas o tome a prava osoba za odgovor je "Zoki Novus"  :smile:

BOKAC:
Hvala!

Potrco ko zdrebe pred rudu.

Pratim forum redovno ( pasivni posmatrac) ali mi je tema promakla.

Tek nakon poslate poruke uvideo da se na ovu temu pisalo.

Pozdrav!

captjerry:

--- Citat: kacintata  04, 06, 2009, 22:16:14 posle podne ---mislim  da obicna stakla nisu dobro resenje za brod jer je velik rizik od loma i posekotina.dakle ili kaljeno staklo ili pleksiglas iako je skuplji.bezbednost iznad svega.imao sam situaciju da se drug okliznuo i proleteo nogom kroz prozor,srecom bez posekotina.ne znaju svi da se ponasaju na brodu

--- Kraj citata ---

potpuno se slazem!!! :good: :good:

zoki novus:
jedino sto se moze zameriti kaljenom staklu je u slucaju da se razbije ima mnogo srce
mora bas dobar usisivac

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju