Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Rijeka Bojana
broker975fx:
Godinama sam letovao u kampu na Adi, zaista neverovatan spoj svega zamislivog i ne zamislivog. Sa jedne strane šteta što je tako prepuštena samoj sebi a opet ko zna šta bi se desilo da se ovaj biser komercijalizuje. Tamo se mogu recimo videti kako gole švabe igraju tenis na igralištu koje je zaraslo travom i izgleda kao da je pala bomba ali to njima ni najmanje ne smeta i mnoge druge ludosti. U sojenici kod Ćićka jeo sam najbolju ribu a usput to mi je i najlepša kafana koju sam video. Šta reći uvek ću se tamo rado vratiti i da sam ja neka vlast proglasio bih ovo ostrvo nezavisnom državom
ПЕЦОВ:
kod cicka,prelepa kafana.sto rece broker jedna od boljih kafana-izgledom,a i klopa im je bila ok kao i cene.to bese ranije.cuo sam da su podelili na 2 dela??+pecanje jegulje iz kafane...
STG:
Najlepse letovanje zadnjih godina(na moru)je bilo bas na Bojani...
Reka,camac,more,ma milina :)
njegos68:
:drinks: da malo osvježim temu a i sjećanja forumašima koji su posjećivali adu bojanu...
njegos68:
--- Citat: pingvin44 04, 02, 2011, 15:40:06 posle podne ---Njegose, jel su ovo tvoje fotke? Mislim, ti si fotografisao i napravio ih?
--- Kraj citata ---
Nisu sve,većina su mojih.. :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju