Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Rijeka Bojana
srsa:
Беше један много добар филм - Лепота порока. Чувена реченица Петра Божовића својим сељанима горе на планини: "Све ћу ве ја запослит, удомит, једном речју усрећит. Ја сам ви доље Бог". :taunt: :taunt: :taunt:
ПЕЦОВ:
divno mesto za odmor.(sto bi reko elmer).stvarno je lepo.cini mi se da je na drugoj slici kamper mojih drugara,madjara iz subotice.tamo se stacioniraju leti jer je oko usca odlicno mesto za kite surfing,kao i druge vidove jedrilicarenja.bio sam i mogu svakome da preporucim. :tenk:
njegos68:
--- Citat: srsa 01, 02, 2011, 18:27:07 posle podne ---Беше један много добар филм - Лепота порока. Чувена реченица Петра Божовића својим сељанима горе на планини: "Све ћу ве ја запослит, удомит, једном речју усрећит. Ја сам ви доље Бог". :taunt: :taunt: :taunt:
--- Kraj citata ---
bješe li to ovaj film? :party:
srsa:
Е баш тај. "Да ме види моја мила мајка"! :taunt: :taunt: :taunt:
njegos68:
--- Citat: kacintata 03, 02, 2011, 20:19:10 posle podne ---imas kucu na vodi i vezes brod pred kucu,zabacis sa terase..............pa jel moze bolje.raj na zemlji.
--- Kraj citata ---
:good: Sigurno može i bolje ali ja bi bio zadovoljan sa ovim štto ti kažeš Zoki :party: kućica ,brodić,pecanje..uf :party:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju