Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Top shop

<< < (2/3) > >>

LSI:
Nekako u vreme kada je Dule objavio informaciju o ovim kuglama za pranje i ja sam mojoj ženi kupio dve preko interneta od Bioklinike (ako se dobro sećam).

Iskustva...?

Mogu vam reći da je moja žena zadovoljna.
Od kada je počela sa kuglama deterdžent nismo kupovali. Samo nekoliko puta bilo je problema sa ispiranjem i na vešu su ostale neke fleke ali o čemu se radilo ne znam - morao bih da pitam ženu.

Sve usvemu - ona ne traži prašak, a stvari su nam čiste.

Zaključak: VREDI!

poljo:
Hvala gospodo

poljo:
Ja sam ti zastario , tesko se na mene primaju te neke nove stvari ali kad Vas dvojica kazete da valja ...

MadScientist:
I mi smo isprobali te takozvane eko kugle i veš je bio zaista čistiji, ali kad smo probali oprati veš bez praška i bez eko kugle rezultat je bio potpuno isti 6589

MadScientist:
Medisanina eko kugla je placena 1.600rsd na popustu na NonStop sajtu (puna cena je nesto iznad 2.000rsd i tu smo dobili za testiranje od koleginice), dok druga je kupljena kod kineza za 250rsd. Obe su tamno zelene boje, slicnog dizajna i istog efekta. Naravno ne mogu da tvrdim da ni jedna "magicna kugla" ne radi ono za sta je reklamiraju, ali ove koje smo mi testirali se nisu dobro pokazale.

Googlanjem sam naisao samo na par pozitivnih iskustava, pa sad da li je placebo efekat ili neke kugle zaista rade posao Jedno je sigurno, a to je da smo od tog testa smanjili potrosnju praska.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju