Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Top shop
Dule:
Sanja voli kupovinu iz fotelje i uprkos mom gundjanju cesto kupi neke korisne stvari. Kao sto su oni Dormeo jastuci koji su se stvarno dobro pokazali. Ali oni nemaju veze sa ekologijom.
Sa ekologijom ima ova plava kugla. Kosta nesto preko 2000 dinara. Naravno, ja sam se zapanjio kada je dosao postar. Kakva glupost, pomislio sam. Posle nedelju dana promenio sam misljenje.
Ove kugle stvarno peru. Bez praska.
I to naravno ima veze sa ekologijom. Od kako smo dobili te kugle masina pere svakodnevno a nije potrosen ni gram praska. Sanja je ucinkom prezadovoljna ja smanjenjem troskova. I naravno, vise iz nase masine u reku ne odlazi ni gram hemije.
E sad... kada se ovo procuje, kada ljudi masovno pocnu da koriste sta ce se desiti sa silnim proizvodjacima... nemam pojma ali znam da ce reke onda biti mnogo cistije.
Ovo nije reklama. Nemam interes. Ovo je stvarno apel da probate. Kosta kao tri vrecice praska a reklama ni malo ne laze. Pere sve.
Imacete cist ves, tri godine ste spaseni troskova za deterdzente (ako je istina da joj je vek 1000 pranja, a istina je ono sto kazu za ucinak) a reke ce biti ciste. Za godinu dana moze da se preokrene stanje na rekama, na morima, na celoj planeti.
Mozete da ne verujete reklami ali ja stojim iza svojih reci i svakom mogu da dokazem to sto sam izjavio.
mossi:
Dule, šta je sa kamencom u mašini?
Svi bolji praškovi u sebi sadrže Calgonit ili tako nešto što razgrađuje kamenac.
Kamenac koji se ne razgradi, ostaje u mašini i skraćuje joj vek drastično!
Omekšivač se valda stavlja na kraju?
Što se tiče pranja bez praška, kažu da patent odavno postoji, ali ga drže u tajnosti upravo vlasnici licenci na deterdžent. :wild:
Čak mislim da postoji i ultrazvučna tehnologija pranja veša, kao karburatora, ali ista priča. :agree:
Kapetan:
hi hi hi domacini :)
mene jedino zanima kako kugla razgradi masnoce iz znoja,i druge masnoce ...
zorter:
--- Citat: Kapetan 30, 01, 2011, 09:28:12 pre podne ---hi hi hi domacini :)
mene jedino zanima kako kugla razgradi masnoce iz znoja,i druge masnoce ...
--- Kraj citata ---
I mene zanima ....
poljo:
I nakon nekog vremena iskustva su ????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju