Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

maverick

<< < (12/13) > >>

maverick:
rijeka drava, u centru grada Osijeka , a to sam ga samo ofarbao, aluminijski camac ....

ПЕЦОВ:
u kakvi ste liikovi???znaci sad se zna ko je brzi.el bilo pive??ko je pobedio ne vidi se jer vam je kamerman zaostao,k8upite mu brze plovilo.  jedino da primetim da se ovaj beli sa tohatsuom dimi sa medalju,malo ga je vise zamastio.   svaka cast,to se zove konkretan susret i povod jer ste bolje upoznali svoje camce i shvatili kako da poboljsate performanse
a revans kad bude pao da nas obavestis

mossi:
Auuu drame kod vas, ajde molim te napiši mi detalje:

Težina (otprilike, ukupna)
Elisa: broj i materijal Čelik ili Alu
Max brzina, eventualno broj obrtaja.

Čestitam na pobedi!  :good:

:drinks:

maverick:
pobjedio je ovaj maskirni tj ja  :lol: njegov camac je tezi dosta od mog ali ima glisersko korito....moj je aluminijski naprijed u v a odzada izlazi na ravan taban......obe elise 10x 13 maximalne brzine 53 km/h......uzvodno sam ja brzi za 1 km a nizvodno on......s tim sto sam ja dosta startniji pa taj kilometar na kratkoj stazi sto sam sporiji nema veze......oba motora podesena i vrte u samom maximumu....

vozili smo na 100 oktanskom gorivu sa malim dodatkom aditiva ...sta da kazem imamo toliko godina a kao mala djeca smo  :yahoo: skupilo nas se dvadesetak sa sudijom i snimateljem..poslije cuga i malo isprdavanja porazenog i tako ubijamo vrijeme dok je lovostaj smudja , evo jos koji snimak zajebancije

maverick:
i dobili smo medalju svaki ja zlatnu on srebrenu...i glavna nagrada je bila polovna talandara a on je dobio polovnu stolicu...sta da kazem pisali smo se cijeli dan od smijeha  :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju